Kućna smetala - naši ljubimci
Re: Kućna smetala - naši ljubimci
Upravo sam skuhao juhicu od puranjeg srca bez začina, da mogu koju žličicu dodati u vodu, kako bi je mali još više pio...
Pročitao sam, da mačke vole piti vodu, ako malo po juhici miriše...
Što li ču još morati naučiti u životu...
Pročitao sam, da mačke vole piti vodu, ako malo po juhici miriše...
Što li ču još morati naučiti u životu...
3
1
2
2
Moj slatkis 
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
E evo ja svoju macku najvise od sviju gnjavim i opet mene najvise voli a i slusa
3
3
Re: Kućna smetala - naši ljubimci8
Nece. E kako one znaju izigravati drugu majku bebicima. Znaju itekako biti zastitnicki nastrojene prema bebi. Drze je na oku. Ako dodje neko novi u kucu npr da vidi bebu, one ce tu osobu drzati na oku. Pratiti svaki pokret u slucaju da mora odbraniti bebu.
1
1
To je divno
Vidjela sam jedan video gdje mama drži novorođenče u ruci kod kuće, i maca prilazi i tako oprezno hoće da dodirne bebu šapom, preslatko...
Vidjela sam jedan video gdje mama drži novorođenče u ruci kod kuće, i maca prilazi i tako oprezno hoće da dodirne bebu šapom, preslatko...
2
1
1
1
Isto je i sa cukama. Oni su dio porodice, I macke i psi se tako osjecaju. Itekako razviju osjecaj zastite svoje porodice. Psi za svakog clana, macke I ne bas prema odraslima, ali kad su bebe u pitanju tu su zaista ekstra.
0
Za cuke bih i pretpostavila, mace sam mislila da su više onako "zaljubljene" u sebe 
0