Nekome ko neće pročitati ostavite poruku
Re: Nekome ko neće pročitati ostavite poruku
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Pitas se kako ces me prepoznati?
Vrlo lako.
Kad vidis lika i pomislis "Nadam se da nije ovaj".
Eh taj sam.
Vrlo lako.
Kad vidis lika i pomislis "Nadam se da nije ovaj".
Eh taj sam.
3
3
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Da te volim duša zna. I svako bi jutro dočekala s tobom u tišini, ne trebamo ništa govoriti.
1
1
I jesi sad frajer sto si se slikao sa tri prsta po Sarajevu i Mostaru, pa slike stavio na Fb i Insta?
Doduse, jest da si se slikao kad nema nikoga u blizini i sudeci po kvalitetu snimke, slikalo se sto je najbrze moguce.
Ali jesi li sad frajer medju rajom? Jesi li junacina? Ako, sine, ako...
Znas, imao sam ja u Banjaluci jednog komsiju. Prije rata se i nije nesto puno isticao medju ostalim komsijama. Osim ako nekada popije pa bi galamio malo i tako. Ali ovako - u stubistu kad ga sretnes, promrmlja pozdrav.
Elem za vrijeme rata covjek odjednom skontao da je Srbin i to veliki. Cak i da je cetnik. Pa je odjednom postao socijalan, pogotovo ako popije. Komsije muslimane bi pitao kad cemo za Tursku a jednog katolika je svako malo zajebavao. Govorio mu svasta da je to i samim komsijama Srbima bilo mucno slusati pa bi ga smirivali. Ovaj katolik se samo onako smuseno smjeskao i slijegao ramenima. Bilo nam je zao tog inace vedrog i kulturnog covjeka, vrsnog sahistu a bogami i gitaristu. I u remiju ga je bilo tesko pobijediti.
Jednog dana je samo nestao. Prije toga je dosao da se pozdravi sa svim komsijama i zazeli nam srecu. Nije krio tugu u ocima, pogotovo mu je bilo zao jednog starijeg komsije.
I nista to ne bi bilo cudo sto je nestao.
Da sa njim nije otisla i zena od onog velikog Srbina s pocetka price.
Negdje su vani ali ne znam gdje.
Ovako ja to tebi samo ispricao, bezveze.
Jah, ona tvoja isto tako salje razne poruke meni. Sjetit cu se tvoja tri prsta slijedeci put kad budem silazio sa nje.
Ili ona sa mene.
Zavisi od poze.
Doduse, jest da si se slikao kad nema nikoga u blizini i sudeci po kvalitetu snimke, slikalo se sto je najbrze moguce.
Ali jesi li sad frajer medju rajom? Jesi li junacina? Ako, sine, ako...
Znas, imao sam ja u Banjaluci jednog komsiju. Prije rata se i nije nesto puno isticao medju ostalim komsijama. Osim ako nekada popije pa bi galamio malo i tako. Ali ovako - u stubistu kad ga sretnes, promrmlja pozdrav.
Elem za vrijeme rata covjek odjednom skontao da je Srbin i to veliki. Cak i da je cetnik. Pa je odjednom postao socijalan, pogotovo ako popije. Komsije muslimane bi pitao kad cemo za Tursku a jednog katolika je svako malo zajebavao. Govorio mu svasta da je to i samim komsijama Srbima bilo mucno slusati pa bi ga smirivali. Ovaj katolik se samo onako smuseno smjeskao i slijegao ramenima. Bilo nam je zao tog inace vedrog i kulturnog covjeka, vrsnog sahistu a bogami i gitaristu. I u remiju ga je bilo tesko pobijediti.
Jednog dana je samo nestao. Prije toga je dosao da se pozdravi sa svim komsijama i zazeli nam srecu. Nije krio tugu u ocima, pogotovo mu je bilo zao jednog starijeg komsije.
I nista to ne bi bilo cudo sto je nestao.
Da sa njim nije otisla i zena od onog velikog Srbina s pocetka price.
Negdje su vani ali ne znam gdje.
Ovako ja to tebi samo ispricao, bezveze.
Jah, ona tvoja isto tako salje razne poruke meni. Sjetit cu se tvoja tri prsta slijedeci put kad budem silazio sa nje.
Ili ona sa mene.
Zavisi od poze.
0
Omma nam je stvarno puno zadeveran prosloscu, a vidi se da je dobra osoba. Trebamo svi vise ucestvovati da mu pomognemo da uvijek gleda on the bright side of life.
Omma we love you 🥹
3
3
Iz tvojih usta u Božije uši
1
1
Porucujes joj da si uvijek zelio biti vozac formule. I kad se konacno ta zelja ispunila, izašao si iz bolida kao heroj i svima pokazao svoj onaj za ono
2
1
1
1

1

1