Koji ce mi mikrovalna?hani_jong_un je napisao/la: ↑02 dec 2025, 23:32trebo si brt ponijet mikrovalnuOmmadawn je napisao/la: ↑02 dec 2025, 22:19
Govorim za sebe:
Nemam mikrovalnu jer u vrijeme dok sam je imao koristila mi je samo za brzo podgrijavanje hrane. Nabavio sam je isključivo dok je kćerka bila beba. Nisam mikrovalnu ponio kad smo se razdvajali.
Na TV-u nemam šta gledati jer fakat je sve dosadno a švedska državna televizija sve ionako stavlja kao streaming tako da vijesti, filmove i dokumentarce gledam kad u toku dana nađem za to vremena. I mnogo kvalitetnije filmove prikazuju. Na kablovskoj je ionako samo američko dosadno sranje.
Spotify bojkotujem otkako finansiraju oružje kojim se kasnije ubijaju nevini ljudi - mahom civili. Svakako ne isplaćuju izvođače kako treba.
Postoji zato gramofon a prodavnice ploča imaju jako bogatu ponudu za solidnu lovu.
U autu slušam ili Youtube ili preko Radio Gardena hvatam radiostanice koje emituju odličnu muziku.
Eto. Znam da je čudno, znam da je mimosvijet ali eto yebiga.
ko al pacino u heatu kad ufati zenu u stanu s drugim i samo uzme televizor i ode![]()
Zauzima mi prostor u kuhinji a sluzila bi mi samo jednoj svrsi.

1