Odgovr je da nisam bila prevarena, a ako jesam bila, nisam saznala.
Vidiš, Oman je bio takav, u braku nije nastavio. Zato mnogi sakriju dio svoje prošlosti.
Pa znaci da je i @Ommadawn bio k....cina
A vidi ga sad, ko curica!
A vidi...za mene je preljub preljub, bio u vezi ili braku. Pod veza podrazumijevam.ozbiljan odnos s namjerom.braka.
Pa da, Oman postao dobar suprug, ali ti ne bi imala povjerenja da ti muškarac prizna u vezi, i možda ti nikad ne bi ni rekao s obzirom da bi znao da bi ga ostavila. Zato mnogi imaju svoje male tajne.
Oh, meni nikad veza ne podrazumijeva da mora završiti brakom. Veza može biti ozbiljna, ali ne mora završiti brakom.
Ti si jednostavno spremna za brak u 20tim. Meni nije bio ni u mislima.
A vidi...za mene je preljub preljub, bio u vezi ili braku. Pod veza podrazumijevam.ozbiljan odnos s namjerom.braka.
Pa da, Oman postao dobar suprug, ali ti ne bi imala povjerenja da ti muškarac prizna u vezi, i možda ti nikad ne bi ni rekao s obzirom da bi znao da bi ga ostavila. Zato mnogi imaju svoje male tajne.
Oh, meni nikad veza ne podrazumijeva da mora završiti brakom. Veza može biti ozbiljna, ali ne mora završiti brakom.
Ja bijem da ubijem, ne ostavljam ranjenike...sa mnom.se nije zezati.
Ja bijem da ubijem, ne ostavljam ranjenike...sa mnom.se nije zezati.
Ommadawn je napisao/la: ↑06 jan 2022, 21:12
Daleko sam ja od dobrog supruga ali dao sam riječ pred čovjekom i imam za to dva svjedoka.
A moje obećanje i zakletva su teški.
Ommadawn je napisao/la: ↑06 jan 2022, 21:12
Daleko sam ja od dobrog supruga ali dao sam riječ pred čovjekom i imam za to dva svjedoka.
A moje obećanje i zakletva su teški.
Heidi je napisao/la: ↑07 jan 2022, 11:04
Jugoslovenska Cher je to sve fino otpjevala
Ma daaaj, braon kosa ili perika
Dva puta sam bila na njenom koncertu, na stadionu, i u inostranstvu. Drugom prilikom je pjevala dva metra od mene, zgodna. Sve sam odmjerila i uporedila dužinu njenih nogu sa mojim
Heidi je napisao/la: ↑07 jan 2022, 11:04
Jugoslovenska Cher je to sve fino otpjevala
Ma daaaj, braon kosa ili perika
Dva puta sam bila na njenom koncertu, na stadionu, i u inostranstvu. Drugom prilikom je pjevala dva metra od mene, zgodna. Sve sam odmjerila i uporedila dužinu njenih nogu sa mojim
Ni manje ni više nego se s Breninim nogama poredi
Aaaaaaa zagrcnuh se majke mi
Lida zeno
Mogu fotkati, tagirat ču tebe i Heidi, iste Brenine.