Veza s oženjenim muškarcem?
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31073
Re: Veza s oženjenim muškarcem?
Ja nekontam ove price, ona jadnica uvijek se nada..
ko koga ovdje laze, nikad nije imala vezu pa nemoze da skonta...ili se nada da ce on da se razvede i nju ozeni...mislim fakat ko je lud ovdje?
I onda kad neuspije plan muskarac svinja...
ko one turske sapunice, ona mlada lijepa neiskvarena ali ima dijete sa strane...prevario je tamo neki
ko koga ovdje laze, nikad nije imala vezu pa nemoze da skonta...ili se nada da ce on da se razvede i nju ozeni...mislim fakat ko je lud ovdje?
I onda kad neuspije plan muskarac svinja...
ko one turske sapunice, ona mlada lijepa neiskvarena ali ima dijete sa strane...prevario je tamo neki
3
1
2
2
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Samo iskomplexirana djevojka i zena moze biti sa ozenjenim muskarcem. Nesto tu nije u redu u glavi.
2
2
- hani_jong_un
- Pjur seks

jos ako je muskarac i polijepo stariji znas da od te cure nema nista, pukotina
0
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

radijo sam jedno malo istrazivanje sa curama koje imaju daddy issues i doso sam do zakljucka da 100 posto tih djevojaka nije zadovoljno svojim imenom, cak ga i mrze. zanimljiva pojava
0
1811
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
A i taj muskarac je teski karakterni odron. Zamisli da takav nikotiv napravi jos dijete i razmnozi se.
0
Pita evropljanin arapa : kako vi zivite s dvije zene? Kaze arap: isto ko i vi samo se ne krijemo.
5
4
1
1
Fakat,neko odluci s tobom zivjeti,ti trazis jos jednu.Nema sanse,kako zbog vjere tako zbog postovanja,druga hanuma ne dolazi u obzir 
3
2
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Pa ima drugih koje su bas tako sa ozenjenim.
Iskoristavaju njegovu paznju, a cuvaju svoju slobodu i rahatluk.
Eh ako se zaljubi... Nadrljala je. Ili ce godine izgubiti vjerujuci u njegove laži ili ce vrlo brzo skontati da tu nema selameta, staviti tacku, odbolovati i nastaviti dalje.
Iskoristavaju njegovu paznju, a cuvaju svoju slobodu i rahatluk.
Eh ako se zaljubi... Nadrljala je. Ili ce godine izgubiti vjerujuci u njegove laži ili ce vrlo brzo skontati da tu nema selameta, staviti tacku, odbolovati i nastaviti dalje.
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Znam slucajeva ... on ozenjen fabrika lova i ljubavnice ... voda ih kamaru, to se bacaju pod auta zbog njega, drama suze ... jedna meni cmizdrila kaze on me je ostavio ja se zaljubila mlada naivna on je mene zaveo vodio me da jedem u Park Princeva ... reko znala si da je ozenjen bubala si se sa desetak mojih poznanika de ne rise zinula ti guzica za njegovim parama.
Upoznao sam i nekih sto samo ozenjene ganjaju ... a neke im zagorcavaju, salju poruke u ponoc, cirkusaju sa njima ... to se jaranu mom desilo, lik nije od tog posla i desi mu se zapio se sa jaranima, neka dosla i uzela mu broj ... on sav odusevljen ujutru mene zove kaze trazila mi broj neka zgodna - oj reko jesi sad nadrlj'o, sad ce te kafanska handrit kad god si kuci sa zenom, i tako je i bilo ... napravila mu zena belaj, poslije se i razveli.
Tacno me srklet fata od nekih ljudi i zena.
Upoznao sam i nekih sto samo ozenjene ganjaju ... a neke im zagorcavaju, salju poruke u ponoc, cirkusaju sa njima ... to se jaranu mom desilo, lik nije od tog posla i desi mu se zapio se sa jaranima, neka dosla i uzela mu broj ... on sav odusevljen ujutru mene zove kaze trazila mi broj neka zgodna - oj reko jesi sad nadrlj'o, sad ce te kafanska handrit kad god si kuci sa zenom, i tako je i bilo ... napravila mu zena belaj, poslije se i razveli.
Tacno me srklet fata od nekih ljudi i zena.
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Hehe sto se ismijah. Jadni ovi muskarci, kako ih zene handre
1
1
Control + Alt + Delete
- Maksuz svratila
- Perspektivni član

- Reactions: 704
....koji će mi takav frajer...
...kurčić- palčić, da mu nije krasni možda...
...u startu pokazuje kakva je fela, pored žene još bi mu i ja dobro na kitu sjela...
...takva vrsta posvećenosti mi nije potrebna... malo ja, malo da ga diže žena...ma da je ne znam ti ko u pitanju... zauzet si, ne hvala...što se mene tiče, namah ideš u tri lijepe vala...
...šta, daje mi on takav neki poseban šmek, radi me s njim adrenalin i čar je samo takva u vezi...a samokastrirajućoj doprinosi mi jezi...
...eno njemu njegove ženice, meni se ne šire na njega zjenice...draže su mi stjenice...
...već samo može huja da me spapri...koja jbt čkapi...
...pored nje žive okolo bi ono da šara...i kakvo crno zabranjeno voće da mi bude slađe...nema mjesta bolan za bilo kakve izgovore i sranja od opravdanja...već samo simpl ispljunuti, a zauhar je takve i usput pljunuti i reći samo...ne...
...nećeš pak u zdrav mozak jebavati mene...plus pride, ne dig'o ti se ni na ženu više, ma ni na komšinicu sjenu...

...u startu pokazuje kakva je fela, pored žene još bi mu i ja dobro na kitu sjela...
...šta, daje mi on takav neki poseban šmek, radi me s njim adrenalin i čar je samo takva u vezi...a samokastrirajućoj doprinosi mi jezi...
...pored nje žive okolo bi ono da šara...i kakvo crno zabranjeno voće da mi bude slađe...nema mjesta bolan za bilo kakve izgovore i sranja od opravdanja...već samo simpl ispljunuti, a zauhar je takve i usput pljunuti i reći samo...ne...
0
...kineski mačak...