Moguce da sam bio na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.Miss Y. je napisao/la: ↑09 jan 2026, 11:42 uz duzno postovanje svih iz doboja, i generalno "bosanki", taj izraz je klasični seljački da ne kažem papanski.
to ćeš rijetko čuti u urbanim sredinama i od ljudi koji imaju svoj život pa ne etiketiraju druge.
jednostavno si bio na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme, nema potrebe za generalizacijom.
nisam rekla da su seljaci ljudi sa sela, jer sam srela puno divnih žena skoro nepismenih koje sebi nisu davale za pravo da na osnovu bračnog statusa ili bilo kakvog diskriminirajuceg daju drugima pogrdna imena.
pored raspuštenice imamo i nerotkinja npr.
još gore.
i ko je mene i zašto raspustio? a sta ako sam ja njega raspustila, sta sam onda?
jel on onda raspuštenac ...štenac. opet zvuči ljepše![]()
Trudit cu se da od sutra budem uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Za danas je kasno. Evo dalje od Bosne hocu da popijem nesto. Pun lokal, ali samo se jedan cuje. Treba napraviti neke stolnjake ili one tabletice sa nekim forama kao: osjecaj se kao na njivi, na bausteli. .budi najglasniji, neka te pamte...
Bitno je zabraniti pusacima...
Sto se tice raspustenica, nek su zive i zdrave. Bit ce ih sve vise. Mozda i ove dvije iz price postanu slicne sudbine.
Cudni su putevi boziji.