Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Travnik i Cvijetanj.
To se baš lijepo slaže. Mogli bi zajedno organizirati Ljetne Olimpijske Igre.
To se baš lijepo slaže. Mogli bi zajedno organizirati Ljetne Olimpijske Igre.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Pa idi onda u Travnik.
Šta ću sad ja tu? Moje je da iznesem alternative.
Šta ću sad ja tu? Moje je da iznesem alternative.
0
Hanni ust'o, sehurio i nazad na spavanje.
1
1
@storm ono na prstima, ujutro, dok si jos pospan, da se lakse razbudis...
Dobro jutrooooo
Dobro jutrooooo
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Pa to je više PR nego išta drugo. Da je isti kao taj u Višegradu ne bi prišao Visokom i piramidama, a kamo li hvalio i reklamirao, kao i ostalo što je činio za BiH. Tu mora postojati distinkcija... nemoguće ih je staviti u istu ravan. Ne ide takvo rezonovanje druže nikako.Ommadawn je napisao/la: ↑07 maj 2021, 14:57Eto on bi bio bez fanova da ne podrzava Drazu... Daj ba, zdravlja ti...MarlboroGold je napisao/la: ↑07 maj 2021, 13:55
Što bi bio? To mu je PR za mnogobrojne fanove iz Srbije, a jasno je da je većini Draža idol. Da li se on lično sa time identificira ili ne to ne znam.
PR mu je i kad dođe u Visoko zbog piramida, ostavi novac, pohvali to sve i reklamira nas. Dosta je i donirao BiH. Ne možemo Đokovića staviti u istu ravan sa nekim random četnikom iz Višegrada koji je činio zločine.
Mogu ga staviti u istu ravan sa random cetnikom iz Visegrada, Prijedora ili Banjaluke, pa taman da je milijardu eura donirao u Bosnu.
Jer cetnik je cetnik. Ustasa je ustasa. Vehabija je vehabija. Cetnik je ustasa. Cetnik je vehabija. Vehabija je ustasa.
Sve je to meni isto. Samo simboli drugaciji.
Kad se kuca gradi, najbitniji je temelj.
0
Doobroo jutrooo habibtiii
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Pa šta, nije isti, ali je manji? Ili nije nikako?MarlboroGold je napisao/la: ↑08 maj 2021, 05:30Pa to je više PR nego išta drugo. Da je isti kao taj u Višegradu ne bi prišao Visokom i piramidama, a kamo li hvalio i reklamirao, kao i ostalo što je činio za BiH. Tu mora postojati distinkcija... nemoguće ih je staviti u istu ravan. Ne ide takvo rezonovanje druže nikako.Ommadawn je napisao/la: ↑07 maj 2021, 14:57
Eto on bi bio bez fanova da ne podrzava Drazu... Daj ba, zdravlja ti...
Mogu ga staviti u istu ravan sa random cetnikom iz Visegrada, Prijedora ili Banjaluke, pa taman da je milijardu eura donirao u Bosnu.
Jer cetnik je cetnik. Ustasa je ustasa. Vehabija je vehabija. Cetnik je ustasa. Cetnik je vehabija. Vehabija je ustasa.
Sve je to meni isto. Samo simboli drugaciji.
Kad se kuca gradi, najbitniji je temelj.
Ti si sada Novaka sveo na nivo mentalnog bolesnika, istina, talentiranog da šamara tenisku lopticu, koji nije u stanju da spozna da je Draža Mihailović zločinačko smeće. Jel' to onda ni Bošnjaci ne bi trebali zamjerati Nurkiću što promovira džamiju Ante Pavelić? Jbg PR, pa ko prije do promocije većeg zločinca.
4
4
Novak je takav bućkuriš svega i svačega da ponekad tačno postane čovjeku jasno zašto ga ne vole ni na jednom Grand Slamu. Možemo mi to objašnjavati kako nama (njima ?) odgovara, ali, brt, totalni bućkuriš.
Polupismen otišao u tenisere i sve je što poželi dovoljan broj ljudi. Bio bi malo i četnik i malo građanin svijeta, malo po piramidama bosanskim, malo po Kusturicinim i Dodikovim RS-ovima. Bez ikakvih misli. Kao da mozga nema.
Polupismen otišao u tenisere i sve je što poželi dovoljan broj ljudi. Bio bi malo i četnik i malo građanin svijeta, malo po piramidama bosanskim, malo po Kusturicinim i Dodikovim RS-ovima. Bez ikakvih misli. Kao da mozga nema.
2
2
Nejasan je momak potpuno.Socrates je napisao/la: ↑08 maj 2021, 07:13 Novak je takav bućkuriš svega i svačega da ponekad tačno postane čovjeku jasno zašto ga ne vole ni na jednom Grand Slamu. Možemo mi to objašnjavati kako nama (njima ?) odgovara, ali, brt, totalni bućkuriš.
Internet sve pamti, i mnogi danas imaju problema s tim.
2
2