koliko ste teški (mislim fizički)?
šta je prvo sto primijetite kod žene?
da li i koliko imate sijedih?
radujete li se čišćenju snijega?
vaš najveći porok?
na šta trošite najviše novca?
koja pjesma vas može najbolje opisati?
1
1
185-6-7 nemam pojma

2
2
Ma vala odvratno mi i nemju granice posebno one usne kad napumpaju pa kad pricaju drmaju se nekontrolisano ko zeleIskra je napisao/la: ↑13 okt 2020, 10:06 Plastična kirurgija? Tj dame.koje su učinile.na sebi manje ili više rekonstruktivnih zahvata da li vam dopadaju? Navodite primjer slikom ukoliko imate neku "plastificiranu" a da ju smatrate privlačnom.
I nemojte mi priče ma.jok ne valja to pu pu...kad vas većina gleda samo takve.
Sta kazes za Kylie Jenner?R4IN je napisao/la: ↑13 okt 2020, 14:03Ma vala odvratno mi i nemju granice posebno one usne kad napumpaju pa kad pricaju drmaju se nekontrolisano ko zeleIskra je napisao/la: ↑13 okt 2020, 10:06 Plastična kirurgija? Tj dame.koje su učinile.na sebi manje ili više rekonstruktivnih zahvata da li vam dopadaju? Navodite primjer slikom ukoliko imate neku "plastificiranu" a da ju smatrate privlačnom.
I nemojte mi priče ma.jok ne valja to pu pu...kad vas većina gleda samo takve.i guzice ,grudi ok ma je vise koja nije zadovoljna pa da malo popravi samopouzdanje al da nije pretjerivanje..
Neki dan sjedim u basti i tako dvije prolaze,u fullu sve uradjeno i nakradno a jos papanke teske ni hodati ne znaju kako treba i kontaju da su trebe a vise da skrecu paznju, i ko to moze vodati nego samo neki komplexas da skrece paznju i misli gle sta ja vodam..
I kasnije nekad prolazim kad one iz radnje i pravo na mene samo sto se nismo sudarili, a mene smijeh napao zamalo da im se odvalim smijati u facu![]()
Jest pa kad i rodi djete pitas se na koga jeAriel je napisao/la: ↑13 okt 2020, 14:08Sta kazes za Kylie Jenner?R4IN je napisao/la: ↑13 okt 2020, 14:03
Ma vala odvratno mi i nemju granice posebno one usne kad napumpaju pa kad pricaju drmaju se nekontrolisano ko zelei guzice ,grudi ok ma je vise koja nije zadovoljna pa da malo popravi samopouzdanje al da nije pretjerivanje..
Neki dan sjedim u basti i tako dvije prolaze,u fullu sve uradjeno i nakradno a jos papanke teske ni hodati ne znaju kako treba i kontaju da su trebe a vise da skrecu paznju, i ko to moze vodati nego samo neki komplexas da skrece paznju i misli gle sta ja vodam..
I kasnije nekad prolazim kad one iz radnje i pravo na mene samo sto se nismo sudarili, a mene smijeh napao zamalo da im se odvalim smijati u facu![]()
Po mom misljenju plasticne operacije su je uljepsale.

5
1
2

Zara je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:06 koliko ste visoki? 178cm
koliko ste teški (mislim fizički)? Oko 80kg (ne znam tačno).
šta je prvo sto primijetite kod žene? Oči, tj. pogled - detektiram zračenje/energiju, potencijalni šarm (da li ga ima i u kolikoj mjeri), grudi, stražnjicu, stopala (moguće samo u ljetnim danima), seksipil općenito...
da li i koliko imate sijedih? Imam ih poprilično, posebno sa strana.
radujete li se čišćenju snijega? Da se radujem, ne, ali nije mi mrsko.
vaš najveći porok? Duhan.
na šta trošite najviše novca? Trenutno na radove na kući.
koja pjesma vas može najbolje opisati? Nemam pojma.
![]()
1
Mozes koliko zelis