Ćao mali, dobro hvala na pitanju. Malo frktala, ne znam kad ću opetpink floydd je napisao/la: ↑09 feb 2022, 13:45 ćao @Malena kako si, što te nije bilo i kad opet ideš ?
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10160
Naletih na Terminatora, haos, otišlo par tenkovskih mina i C4 exploziva na njega, i ništa mu. Hahahaha. Još sam trčao 2 kilometra da mu umaknem. 
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
s ovakvim nalazom traže savjete po fb, pa jebo vam internet majku
crp 400 i kusur
crp 400 i kusur
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
You know who is coming for you, you've always known.
-
pametna budala
- Perspektivni član

- Reactions: 490
oj majko draga
pa gori nalaz nego moj
nadam se da ce ih spasiti internet doktori
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Pa davala sam vam mnogobrojne prilike da glasate za mene. Sad sam preuzela stvari u svoje ruke.
Osim toga, ja sam svoje sarme jela i znam da su super.
6
6
Zaista ne znam kome ovakvo nešto moze biti smijesno. Samo budali valjda.
Takva pojava je inače postala sindrom ovog naroda, traže savjete po netu, idu spravljacima čajeva, hodzama da im oduce...citam nedavno nekakav samoprozvani iscjelitelj ili sta je već, vjerski fanatik, zene koje se poroda na carski rez proglasio opsjednute dzinima
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Jutro mace i mačori
(^ _-)
(^ _-)
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Joj
Naumpade mi
Sanjo sam ni manje ni vise troglavu azdahu
Dodik Izetbegovic i treci (ne znam da li je bio Covke ali kao i obicno nebitan
)
I hodaju tako oni i ia se zaletim Dodi i velim mu. Sta to ti mislis da se mi necemo boriti za jedinu Bosnu, on onako iznenadjeno gleda malo i prepadnuto, ima nas koji bi smo se skupili, ne sikiraj se. Izetbegovic je zaustio da nesto rekne, ali sam i njega preduhitrio rijecima. A kada se skupimo prvo pocistimo ovu nasu gamad pa onda na vas, gledajuci u dodu.
Naumpade mi
Sanjo sam ni manje ni vise troglavu azdahu
Dodik Izetbegovic i treci (ne znam da li je bio Covke ali kao i obicno nebitan
I hodaju tako oni i ia se zaletim Dodi i velim mu. Sta to ti mislis da se mi necemo boriti za jedinu Bosnu, on onako iznenadjeno gleda malo i prepadnuto, ima nas koji bi smo se skupili, ne sikiraj se. Izetbegovic je zaustio da nesto rekne, ali sam i njega preduhitrio rijecima. A kada se skupimo prvo pocistimo ovu nasu gamad pa onda na vas, gledajuci u dodu.
2
2
I say what I think, I think what I say
Na hajr
Sto li meni na san dolaze delegati
Sto li meni na san dolaze delegati
0
I say what I think, I think what I say
Pozdravljam sve redom 
5
4
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Ja sam juče sanjao da radim, fakat, pa poslije toga onako umoran opet na posao. 
3
3
Jarane imaš pravo na odmor između dva radna dana minimalno 12 sati, odmori malo majka mu stara :habibti2SmokingMan je napisao/la: ↑10 feb 2022, 08:50 Ja sam juče sanjao da radim, fakat, pa poslije toga onako umoran opet na posao.![]()
3
3