Sarajevo Film Festival
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9945
Re: Sarajevo Film Festival
Ako naleite na kakav dobar korejski, švedski, javite pa da ja to pronađem na torrentu. 
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Meni se baš gleda taj film. "Koncentriši se baba". On line ulaznica je 15 KM. Na prvu pomislih da je preskupo ali nisam više sigurna da je.
0
Hakuna Matata
Mladi, lijepi, pametni i spremni za ne daj Boze! Nasa policija, njen elitni dio. Slika nastala 50 metara od crvenog tepiha SFF-a. Ova snaga i ljepota cuva svoje gradjane, rukuje se s njima. U isto vrijeme neka druga policija prebija i hapsi svoje nevine gradjane, premlacuje studente, profesore, obicne ljude. Studenti izdrzite.
Ovo je objavio Emir Hadzihafizbegovic na drustvenim mrezama, zajedno sa fotografijom policajaca koji obezbjedjuju crveni tepih i okolinu.
Sutradan, naslov u svim novinama.
Policija zaustavila kolonu traktora koja je krenula pred Vladu KS. Sprijecen protest poljoprivrednika.
Dakle, poljoprivrednici su studenti, a ćaci se setaju po crvenom tepihu.
Nista ne smijete reci protiv njega. Ja ga obozavam.
Ovo je objavio Emir Hadzihafizbegovic na drustvenim mrezama, zajedno sa fotografijom policajaca koji obezbjedjuju crveni tepih i okolinu.
Sutradan, naslov u svim novinama.
Policija zaustavila kolonu traktora koja je krenula pred Vladu KS. Sprijecen protest poljoprivrednika.
Dakle, poljoprivrednici su studenti, a ćaci se setaju po crvenom tepihu.
Nista ne smijete reci protiv njega. Ja ga obozavam.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?