grunf je napisao/la: ↑23 dec 2024, 12:47
storm je napisao/la: ↑22 dec 2024, 14:37
Još se tamo i malo puca, s obzirom na to kako je jednostavno nabaviti oružje svih vrsta...
Haljeti Hazimi te fino pita zasto niko ne podnese ostavku i odstupi sa vlasti u Americi, gdje se na sedmicnoj bazi desavaju masovna ubistva, da ne spominjemo Veliku Britaniju, Francusku ili Njemacku i nedavni pokolj u Magdeburgu.
Tvoj odgovor na sve ovo:”Ja ćudim…kako nema vise ubistava u SAD itd.”
Samo u Hrvatskoj treba okriviti HDZ(stranka za koju glasaju samo glupani) za zlocin u Zagrebu.
Govoris kao svako iz Gornje Maoce kad im spomenu demokratiju, ravnopravnost zena i gay fimove.
Ne odgovaraj prebrzo.
Aljeti...
Čini mi se da ti malo prebrzo odgovaraš
Prvo
Da sam amerikanac, pozivao bih na sve i svašta oko nekih zakona i amandmana... nisam, vrlo me malo briga unutarnje stanje i uređenje USA
Drugo
Za HDZ ćemo se složiti oko glupana
A ovaj je događaj direktna posljedica nerada institucija, nesposobne države (osim kad treba zamračiti i maznuti lovu) I montiranje nekompetentnih ali podobnih na funkcije i poslove
A ne, ne. Ne ide to samo na Hrvatsku....u Bosni i Srbiji je još gore...i jednako je politički glupa masa u većini .
Osjećaju se sigurno jedino kad glasaju za "partiju"
Ima glupana i u Sloveniji...ali smo ih limitirali na nekih dvadesetak posto...i to je ok, janšisti su tu, ali nema velike štete, čak i kad je slučajno na vlasti, ne stigne toliko umrežiti društvo, kako su to učinile partije u ostatku EX-YU
Hvala Azimi, dobro je.