Hrvatska

Društvo, kretanja, politika... Prije svega šljiva Tarabića, i tisućljetni snovi...
Odgovori
grunf
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 1052

Re: Hrvatska

Post Postao/la grunf »

storm je napisao/la: 22 dec 2024, 05:57 Velika tragedija u Zagrebu
Pošalješ prvačića u školu, netko ga zakolje nožem.
Za ovo u normalnim državama treba odstupiti cijela garnitura.
No kako su Hrvati poznati po svojoj gluposti, opet će uredno pobijediti HDZ.
Srž je problema nerad i nekompetentni ljudi na poziciji
Shokun upravnik, ti odljicno vodis ljudnicu, da se zafaljim u ime nas iz Jagomir. Moljim te nemoj da jedes droga, onda puno pricas buljshit na poljitik.

Mozem lji dobiti odgovor zasto na Amerika maljo, maljo pa neko puskom ubije ljudi, zena i mala deca na skola, pa poljiticari nikad ne pljasi da popusi zatvor.

Hocem odgovor ako hoces.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
storm
Administrator
Reactions: 38012

Post Postao/la storm »

grunf je napisao/la: 22 dec 2024, 10:04
storm je napisao/la: 22 dec 2024, 05:57 Velika tragedija u Zagrebu
Pošalješ prvačića u školu, netko ga zakolje nožem.
Za ovo u normalnim državama treba odstupiti cijela garnitura.
No kako su Hrvati poznati po svojoj gluposti, opet će uredno pobijediti HDZ.
Srž je problema nerad i nekompetentni ljudi na poziciji
Shokun upravnik, ti odljicno vodis ljudnicu, da se zafaljim u ime nas iz Jagomir. Moljim te nemoj da jedes droga, onda puno pricas buljshit na poljitik.

Mozem lji dobiti odgovor zasto na Amerika maljo, maljo pa neko puskom ubije ljudi, zena i mala deca na skola, pa poljiticari nikad ne pljasi da popusi zatvor.

Hocem odgovor ako hoces.
Još se tamo i malo puca, s obzirom na to kako je jednostavno nabaviti oružje svih vrsta...
1
1 slika
Duh
PRObehar
PRObehar
Reactions: 5240

Post Postao/la Duh »

Svijet lagano ludi.
Zbog onog Arapa ce i AfdD u Njemackoj proglasiti teroristickom organizacijom.
0
grunf
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la grunf »

storm je napisao/la: 22 dec 2024, 14:37
grunf je napisao/la: 22 dec 2024, 10:04

Hocem odgovor ako hoces.
Još se tamo i malo puca, s obzirom na to kako je jednostavno nabaviti oružje svih vrsta...
Haljeti Hazimi te fino pita zasto niko ne podnese ostavku i odstupi sa vlasti u Americi, gdje se na sedmicnoj bazi desavaju masovna ubistva, da ne spominjemo Veliku Britaniju, Francusku ili Njemacku i nedavni pokolj u Magdeburgu.

Tvoj odgovor na sve ovo:”Ja ćudim…kako nema vise ubistava u SAD itd.”

Samo u Hrvatskoj treba okriviti HDZ(stranka za koju glasaju samo glupani) za zlocin u Zagrebu.

Govoris kao svako iz Gornje Maoce kad im spomenu demokratiju, ravnopravnost zena i gay fimove.

Ne odgovaraj prebrzo.
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

grunf je napisao/la: 23 dec 2024, 12:47
storm je napisao/la: 22 dec 2024, 14:37

Haljeti Hazimi te fino pita zasto niko ne podnese ostavku i odstupi sa vlasti u Americi, gdje se na sedmicnoj bazi desavaju masovna ubistva, da ne spominjemo Veliku Britaniju, Francusku ili Njemacku i nedavni pokolj u Magdeburgu.

Samo u Hrvatskoj treba okriviti HDZ(stranka za koju glasaju samo glupani) za zlocin u Zagrebu.

Govoris kao svako iz Gornje Maoce kad im spomenu demokratiju, ravnopravnost zena i gay fimove.

Ne odgovaraj prebrzo.
Aljeti...
Čini mi se da ti malo prebrzo odgovaraš

Prvo
Da sam amerikanac, pozivao bih na sve i svašta oko nekih zakona i amandmana... nisam, vrlo me malo briga unutarnje stanje i uređenje USA
Drugo
Za HDZ ćemo se složiti oko glupana
A ovaj je događaj direktna posljedica nerada institucija, nesposobne države (osim kad treba zamračiti i maznuti lovu) I montiranje nekompetentnih ali podobnih na funkcije i poslove

A ne, ne. Ne ide to samo na Hrvatsku....u Bosni i Srbiji je još gore...i jednako je politički glupa masa u većini .
Osjećaju se sigurno jedino kad glasaju za "partiju"

Ima glupana i u Sloveniji...ali smo ih limitirali na nekih dvadesetak posto...i to je ok, janšisti su tu, ali nema velike štete, čak i kad je slučajno na vlasti, ne stigne toliko umrežiti društvo, kako su to učinile partije u ostatku EX-YU
Hvala Azimi, dobro je.
0
grunf
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la grunf »

storm je napisao/la: 23 dec 2024, 15:21
grunf je napisao/la: 23 dec 2024, 12:47

Ne odgovaraj prebrzo.
Aljeti...

Prvo
Da sam amerikanac, pozivao bih na sve i svašta oko nekih zakona i amandmana... nisam, vrlo me malo briga unutarnje stanje i uređenje USA
Drugo
A ovaj je događaj direktna posljedica nerada institucija, nesposobne države (osim kad treba zamračiti i maznuti lovu) I montiranje nekompetentnih ali podobnih na funkcije i poslove

A ne, ne. Ne ide to samo na Hrvatsku....u Bosni i Srbiji je još gore...i jednako je politički glupa masa u većini .

Ima glupana i u Sloveniji...ali smo ih limitirali na nekih dvadesetak posto...i to je ok, janšisti su tu, ali nema velike štete, čak i kad je slučajno na vlasti, ne stigne toliko umrežiti društvo, kako su to učinile partije u ostatku EX-YU
Hvala Azimi, dobro je.
Rekao sam da ne odgovaras prebrzo. Ovim si sve rekao o sebi.

Nije Azimi nego Ha-ljeti Ha-zimi. Ha-vako, Ha-onako.
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

grunf je napisao/la: 23 dec 2024, 20:43
storm je napisao/la: 23 dec 2024, 15:21

Aljeti...

Prvo
Drugo

Hvala Azimi, dobro je.
Rekao sam da ne odgovaras prebrzo. Ovim si sve rekao o sebi.

Nije Azimi nego Ha-ljeti Ha-zimi. Ha-vako, Ha-onako.
Potpuno si nezanimljiv
Ne uključuj se na silu u razgovor
0
Duh
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Duh »

Bojkot, bojkot...
U Hr ne treba uopce nista kupovati .
Primjetio sam da neke proizvode mozes u Austriji uvijek jeftinije kupiti nego u Hr.P
Npr ozujsko je jeftinije kad dodje u Austriju (Lidl npr 0,69 eur, dok u Hr tesko da je ikad ispod 1 euro).
Nikako ne kupovati, dok pivovare ne vide sa trgovinama.
H&M, NewYorker, C&A ko fol nesto posebno. Ovdje skoro pa propadaju i tu se vecinom odjavaju azilanti i socijalni slucajevi.. U Hr nikada neka sezonska rasprodaja.
Gorivo je malo jeftinije, ali treba se manje i vozati.
Uglavnom, nakon divljanja cijena su svi poskupili i svi dobro zaradjuju.
0
Duh
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Duh »

0
Odgovori

Natrag na “EXYU”