Žene pitaju muškarce...
Re: Žene pitaju muškarce...
Sve sto si naveo moze se i desiti i kod istospolnih parova,s razlikom da ce imati znatnih problema u skoli i dalje,pa je velika mogucnost i da bude zainteresovan za seksualnu orijentaciju roditelja.Osim toga,ne mogu zamisliti odgoj muskog djeteta i prolazak kroz pubertet,gdje ga odgajaju dva homoseksualca.To nije prirodna stvar i ne podrzavam,ali opet kazem,nemam s tim problem jel ko homo ili ne.
0
Naravno da te probleme može imati i kod istopolnih roditelja.Atomic je napisao/la: ↑11 nov 2020, 05:56 Sve sto si naveo moze se i desiti i kod istospolnih parova,s razlikom da ce imati znatnih problema u skoli i dalje,pa je velika mogucnost i da bude zainteresovan za seksualnu orijentaciju roditelja.Osim toga,ne mogu zamisliti odgoj muskog djeteta i prolazak kroz pubertet,gdje ga odgajaju dva homoseksualca.To nije prirodna stvar i ne podrzavam,ali opet kazem,nemam s tim problem jel ko homo ili ne.
Probleme koje može imati u školi su problemi koje su imala djeca (bar ovdje na Zapadu) gdje je jedan roditelj bio druge boje kože ili druge nacije - sve do tamo negdje osamdesetih, devedesetih. Danas je to sasvim bezazleno, gotovo nepostojuće.
Dakle i tu je stvar samo navike i percepcije.
Eh pitanje - šta nije prirodno? Šta misliš pod tim?
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15631
Ne. Mislim ako ja radim posao koji volim, zadovoljna sam, ostvarena, očekujem da je i on isto toliko ostvaren da radi posao koji voli i da nije kivan na cijeli svijet tj isfrustriran i nezadovoljan poslom i životom.
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
Ima jedna pričica o ljudima koji se ničega ne plaše.
Naime, bio jedan koji se fakat ničega nije plašio. A onda je jedan dan ušao u bazen pun ajkula...
0
Pff ... jarane mislis ti da sam ja nepripremljen za ajkule? Davno je bilo kad sam narucio u Neumu grilane odreske od ajkule i time se popeo na ljestvici predatora. Kad udjem u vodu ajkule osjete da su mi hrana pa se drze podalje.
4
2
2
2
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Ne znam sta si sjeo Munlajt za vrat
Ne treba mi nezaposlen. Ako u 40g života nije pronašao posao koji voli raditi, nece nikad.
Naravno, ne treba mi da mene izdržava, ja to odlično radim i sama. Ali ni meni ne treba jos nekoga da izdržavam pored svoje djece. Logično.
3
1
2
2
Control + Alt + Delete
Znači, može proći i varioc ili monter točkova u fabrici automobila - ukoliko uživa u tom poslu?
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
to bi izgledalo kao treće dijeteMoonlight je napisao/la: ↑11 nov 2020, 10:24Ne znam sta si sjeo Munlajt za vrat
Ne treba mi nezaposlen. Ako u 40g života nije pronašao posao koji voli raditi, nece nikad.
Naravno, ne treba mi da mene izdržava, ja to odlično radim i sama. Ali ni meni ne treba jos nekoga da izdržavam pored svoje djece. Logično.
1
1
samo malo provociram 
moj kum je varioc
jos ga nijednoj forumasici nisam uspjela uvaliti
tako da....
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
malo ste je previše uhvatili na trehu
3
3
samo malo provociram 
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Naravno da može varioc ako je to što voli, u čemu uživa i od čega živi. Ne vidim problem.
Problem vidim jedino kad je nesredjen i nezadovoljan svojim životom.
Problem vidim jedino kad je nesredjen i nezadovoljan svojim životom.
1
1
Control + Alt + Delete