Ovo je dobro pitanje, nadam se da ce neko odgovoriti
Žene pitaju muškarce...
Re: Žene pitaju muškarce...
ali ako ti zena to zeli?pink floydd je napisao/la: ↑13 nov 2020, 22:14 I meni je to bezveze, nametnuto od holivuda kao i stotinu drugih stvari.
Bez obzira što je nagrada najveća i najbolja moguća na svijetu, ne želim da gledam nekog koga volim kako se pati.
ti bi je znaci pustio da se sama pati?
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15631
Ma ja, ne želim gledati nekoga koga volim da se pati.
Nije bitno želi li ta osoba biti u tako teškim trenutcima sama, okružena potpunim strancima
Nije bitno želi li ta osoba biti u tako teškim trenutcima sama, okružena potpunim strancima
4
4
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Ja sam bio prisutan, i nije mi sekunde žao.
Pričate o patnji, pa zar nije onda smislenije, da ste pored, ako vam odabranica želi?
Kao da će vaše odsustvo umanjiti patnju...
Stisak ruke, riječ utjehe, a može se i fizički pomoći...
Ovdje moraš proći tečaj, na koji idete zajedno...tako da ne možeš samo utrčati i biti tamo, bez toga nema šanse ući u porođajnu sobu.
I sve te poduče, šta kako, od tehnika disanja zajedno, šta reći, a šta ne, kako pomoći, a kad se maknuti...tako da si apsolutno spreman...
A ako žena ne želi, opet nema smisla inzistirati, i to razumijem...ali da muškarac u startu odbija, ja ne razumijem.
Pričate o patnji, pa zar nije onda smislenije, da ste pored, ako vam odabranica želi?
Kao da će vaše odsustvo umanjiti patnju...
Stisak ruke, riječ utjehe, a može se i fizički pomoći...
Ovdje moraš proći tečaj, na koji idete zajedno...tako da ne možeš samo utrčati i biti tamo, bez toga nema šanse ući u porođajnu sobu.
I sve te poduče, šta kako, od tehnika disanja zajedno, šta reći, a šta ne, kako pomoći, a kad se maknuti...tako da si apsolutno spreman...
A ako žena ne želi, opet nema smisla inzistirati, i to razumijem...ali da muškarac u startu odbija, ja ne razumijem.
5
4
1
1
ma pristali bi oni
mogu sad pricati da nece i ne bi
vidjet ce aBd
mogu sad pricati da nece i ne bi
vidjet ce aBd
3
1
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Rekao sam da mi je bezveze, a ne da pod svaku cijenu odbijam biti tu. Naravno da ću je držati za ruku ako bude tražila.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
pink floydd je napisao/la: ↑13 nov 2020, 22:28 Rekao sam da mi je bezveze, a ne da pod svaku cijenu odbijam biti tu. Naravno da ću je držati za ruku ako bude tražila.
A kako mislis Pinki da ti je bezveze ? Ne Kontam
0
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

ja ne bih nikad prisustvovao tome osim na zahtjev partneraIskra je napisao/la: ↑14 nov 2020, 07:16pink floydd je napisao/la: ↑13 nov 2020, 22:28 Rekao sam da mi je bezveze, a ne da pod svaku cijenu odbijam biti tu. Naravno da ću je držati za ruku ako bude tražila.
A kako mislis Pinki da ti je bezveze ? Ne Kontam
0
pink floydd je napisao/la: ↑14 nov 2020, 07:20ja ne bih nikad prisustvovao tome osim na zahtjev partnera
Niti si to zakonski obavezan. I prisustvuje se po zahtjevu, tj zelji partnera.
A sta ti je tacnoo bezvrze?
Kad je mama mene radjala ocekivali su komplikacije, napravili veliku iznimku i pustili tatu u porodjajnu, kaze da mu je to najveca trauma u zivotu. Kaze : gledas kako ti zena umire a ne mozes joj pomoci.
Ja ga zezam porod nije smrt bolan, kaze on nije al slicno je i moguce .
0
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

Ne treba mi to iskustvo u životu, ne vidim nikakvu korist od toga. Kao da ću više voljeti to dijete ako prisustvujem njegovom dolasku na svijet...neću. Dijete se voli isto kad ga gledaš kako se rađa ili da si u trenutku njegovog rađanja negdje preko pola svijeta. Nemam dijete, ne znam kakav je to osjećaj, ali s obzirom koliko tuđu djecu volim usuđujem se pričati tako.Iskra je napisao/la: ↑14 nov 2020, 07:24pink floydd je napisao/la: ↑14 nov 2020, 07:20
ja ne bih nikad prisustvovao tome osim na zahtjev partnera
Kad je mama mene radjala ocekivali su komplikacije, napravili veliku iznimku i pustili tatu u porodjajnu, kaze da mu je to najveca trauma u zivotu. Kaze : gledas kako ti zena umire a ne mozes joj pomoci.
![]()
0
Shvatam.pink floydd je napisao/la: ↑14 nov 2020, 07:29Ne treba mi to iskustvo u životu, ne vidim nikakvu korist od toga. Kao da ću više voljeti to dijete ako prisustvujem njegovom dolasku na svijet...neću. Dijete se voli isto kad ga gledaš kako se rađa ili da si u trenutku njegovog rađanja negdje preko pola svijeta. Nemam dijete, ne znam kakav je to osjećaj, ali s obzirom koliko tuđu djecu volim usuđujem se pričati tako.Iskra je napisao/la: ↑14 nov 2020, 07:24
![]()
Ali nije bit u tome da ces dijete voljeti vise iki manje, nego je to za zenu i lijep i jako stresan dogadjaj, i vecini zena tteba podrska. A od koga ce tvoja zena abd ocekivati potporu ako ne od tebe?
0

1