Pa šta se ljutiš, ti jesi hadezeovac...
Ja opet ni u sloveniji još nisam našao stranku (gdje mi je zapravo i jedino bitno), a kamo li da samo simpatiziram bilo koju drugu exyu...nije ni blizu ni jedna tome, zasad.
Ali sam tebi SDA ovac
Pa šta se ljutiš, ti jesi hadezeovac...
Šta tu dodati?Pri tom su podsjetili kako su dužnosnici HDZ BiH, stranke koju podupire Milanović, bili ti koji su u Mostaru ovog tjedna odali počast osuđenom ratnom zločincu Marku Radiću
..brutalno je iskren predsjednik i stavlja stvari na pravo mistu nema tu politiziranja Hrvati su politički ugroženi sve dok sami ne budu mogli sebi birat predstavnike..a sad ti nastavljaju s uzp i sličnim floskulama umisto da gentlemenski ne priznaš da ovo sto se radi čisto sranje i inat..storm je napisao/la: ↑13 nov 2020, 22:32Šta tu dodati?Pri tom su podsjetili kako su dužnosnici HDZ BiH, stranke koju podupire Milanović, bili ti koji su u Mostaru ovog tjedna odali počast osuđenom ratnom zločincu Marku Radiću
Pa se bune, kad ih se etiketira da su uzepeovci?
I to sa dna kace...to se ni ne stidi žrtava...fuj
Stanje jest kako kažeš... Ali hdz je učinio sve, da bude točno takvo...laga-nini je napisao/la: ↑14 nov 2020, 07:52..brutalno je iskren predsjednik i stavlja stvari na pravo mistu nema tu politiziranja Hrvati su politički ugroženi sve dok sami ne budu mogli sebi birat predstavnike..a sad ti nastavljaju s uzp i sličnim floskulama umisto da gentlemenski ne priznaš da ovo sto se radi čisto sranje i inat..
..on je njih ušutka i osramotio nisu mu čak ni uspije oponirat..vokabular je vise gradjanski da ne kazem sleng ..
..a jeli kako da si ti preminuo mišljenje do juce je bio Bog al kad je reka par stvari koje pravi državnik bez fige u džepu pogotovo po bih onda ne valja..isto je bilo s koli koje su majke Srebrenice nazvale kraljicom a kad je rekla oda u bih ima migranata koji isolovci okrenula se ploča..bosnjaci ocito preosjetljiv narod na svaku kritiku..nema druge vraticemo vam druga Mesića ..