CocoMa je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:24
Imaju pripreme porođaja.. gdje idu oboje ne samo žena.. predavanja daju ginekolozi, babice .. i cijeli tim koji prati trudnice..
Ako dođe u porodiliste stoji pored njene glave ramena..tu je drži je za ruku..
Ne gleda joj u vaginu.. dok se delatira.. znam jednog što je snimao cijeli porodaj.. :face eh to ne bih hvala .. delataciju vagine ko bi poželio da gleda .. nakon rođenja..
Sve fobije se mogu prevazici/ igle/krvi..itd.. kad se ima volje...
Isao sam ja na sva ta predavanja, bilo mi zao onih buducih mama koje dodju same.
Iskra je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:27
A da je pridrzava za ruku tokom poroda ne preporucujem, kosti ruke zvucno pucketaju
Ipak sam jači od svoje žene...
Meha zene ne mogu da kontroliraju centre za kontrakciju pa je javina kojom ti sregne ruku vrlo cesto ekvivalent kontrakciji vaginalnih misica , jednog dijela rodnice i analnih sfinktera , a to je vrlo jaka sila.
Meha zene ne mogu da kontroliraju centre za kontrakciju pa je javina kojom ti sregne ruku vrlo cesto ekvivalent kontrakciji vaginalnih misica , jednog dijela rodnice i analnih sfinktera , a to je vrlo jaka sila.
Prije bi sebi polomila prste nego meni...
Pa eto , dobro je to.
Cesto zene na.porodu stisnu sebi bedro...( dio noge), doktor to ne da, kaze poslije neces moci od bolova na noge , toliko to zna biti jak stisak
Iskra, ne tuguj dzaba, salim se. Zelim svakome zdrav zivot, pa i njemu. Ali, takodjer molim Boga za njegovu (ali ne samo njegovu) sto brzu politicku smrt.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Fatih je napisao/la: ↑14 nov 2020, 14:59
Iskra, ne tuguj dzaba, salim se. Zelim svakome zdrav zivot, pa i njemu. Ali, takodjer molim Boga za njegovu (ali ne samo njegovu) sto brzu politicku smrt.
Kome?
E vallahi Fatih budes li glasao za sda zavrsiki smo !