ja uživam
baš smo za vikend igrali ovu igricu
ova igrica, super za djecu, razvoj motorike, koordinacije i to.....ali i zabava...
volim i pictionary, kao i one klasične, monopol, strateije, karte, domine i sl.
dajte neke vaše prijedloge i ideje.....

1
1

1

Ima li danas ijedna tema da je nisi oskrnavio sa tom pričom. Dobro brate, skontali smo, sjeban si. Dešava se. Pokušali su ti neki pomoći prijateljskim savjetom, neki su se zajebavali...uredu.Jimmy McNulty je napisao/la: ↑03 nov 2020, 17:04 Ima li danas ijedna tema da me ne podsjeća na to kako sam nekad bio voljen, a sada šipak![]()
2
1

hahahahaha prejakopink floydd je napisao/la: ↑03 nov 2020, 19:36Ima li danas ijedna tema da je nisi oskrnavio sa tom pričom. Dobro brate, skontali smo, sjeban si. Dešava se. Pokušali su ti neki pomoći prijateljskim savjetom, neki su se zajebavali...uredu.Jimmy McNulty je napisao/la: ↑03 nov 2020, 17:04 Ima li danas ijedna tema da me ne podsjeća na to kako sam nekad bio voljen, a sada šipak![]()
Ako ne možeš to držati u sebi i ako ne vidiš izlaz, potraži možda profesionalnu pomoć, piši blogove, snimaj vlogove....ali te molim samo prestani na svakoj temi dramiti. Misliš da su ti kola krenula nizbrdo, pojma nemaš šta su pravi problemi i šta znači kad te život dotuče.
Ostavila ga treba i on na ivici suicida jbt![]()
OT
Remi najbolji![]()
i ovo

ovo je opasna igrica brt ako se ne igra pod nadzorom profesijonalacaHannibal je napisao/la: ↑16 nov 2020, 21:29hahahahaha prejakopink floydd je napisao/la: ↑03 nov 2020, 19:36
Ima li danas ijedna tema da je nisi oskrnavio sa tom pričom. Dobro brate, skontali smo, sjeban si. Dešava se. Pokušali su ti neki pomoći prijateljskim savjetom, neki su se zajebavali...uredu.
Ako ne možeš to držati u sebi i ako ne vidiš izlaz, potraži možda profesionalnu pomoć, piši blogove, snimaj vlogove....ali te molim samo prestani na svakoj temi dramiti. Misliš da su ti kola krenula nizbrdo, pojma nemaš šta su pravi problemi i šta znači kad te život dotuče.
Ostavila ga treba i on na ivici suicida jbt![]()
OT
Remi najbolji![]()
i ovo

ovo trebaju specijalci da nadziru brtpink floydd je napisao/la: ↑16 nov 2020, 21:30ovo je opasna igrica brt ako se ne igra pod nadzorom profesijonalaca