Sandeman je napisao/la: ↑17 nov 2020, 17:49
Besmisleni seks bez obaveza i alkohol sve liječe.
I misao da je bila ono šta sam cijeli život sanjao ne bi bila bivša.
Nećeš od žena dobiti odgovor na to, njima je svaki koji tako pati još jedna pobjeda.
Dovoljno patim i bez alkohola
Besmisleni seks nisam ja, prije svega i kad bih mogao privući nekog na tu vrstu odnosa ne bih mogao a da se ne zgadim sam sebi jer jednostavno da bih s nekim dijelio intimnost moram osjetit neku vrstu povezanosti, ugodne osjećaju, emociju, osjećaj pripadanja. Sad zvučim kao žena

ali jednostavno to sam ja...
Apsolutno ne shvatam ljude koji mogu samo imati seks s nekim i to je to, kao neki business arrangement i hajmo dalje.
Moonlight je napisao/la: ↑17 nov 2020, 17:57
Tako što odlučiš da preboliš.
Ne samosažaljevaš se.
Ne misliš namjerno o toj osobi.
Ne evociraš namjerno uspomene
Izbrišeš poruke, slike, broj
Svaki put kad ti dodje u misli, kažeš A ne, ne... Nećeš. I počneš misliti o nečemu drugom, uzmeš nesto čitati, raditi itd.
To se zove odluka i istrajnost u odluci. Tako to rade ljudi koji žele prestati pušiti, drogirati se ili bilo koje dr se navike riješiti.
Eh sada... To rade osobe koje žele zaboraviti. Ti očito ne želiš.
Želim, vjeruj mi da želim, očajnički želim jer ako uskoro ne prođe srce će mi eksplodirat.
i trudim se, bukvalno radim sve što govoriš, ali čujem neku pjesmu, neku referencu, neki prilog na tvu o jebenom izletištu gdje smo proveli lijepe trenutke i jednostavno se slomim. Ma šta god radio, koliko god se trudio, opet mi se nekako vrati sve i slomim se.
Vidim par na ulici i pomislim... e da... ovako smo nekad mi šetali...a ovako sada ona šeta sa drugim... kako me je mogla tako prebolit i zamijenit kad je obećala da će me uvijek voliti.
Nije mi nikako jasno da stvar koja je hajmo reći emotivne prirode može toliko da fizički boli.
Dina je napisao/la: ↑17 nov 2020, 20:23
Ko moze bez mene, mogu i ja bez njega
Taman da je zadnji muskarac (u tvom slucaju zena) na svijetu :haya
Da barem i ja mogu ovako rezonovat.

I expect nothing and I'm still let down.