Vase licno misljenje o virusu covid-19
Re: Vase licno misljenje o virusu covid-19
Danas sam saznala, od kone u Sa, kćerka ima coronu 
5
2
1
2
1
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
1
1
ALPHA ET OMEGA
Ovih dana sam se nagledala zaraženih svih dobnih skupina, oba spola, onih sa ranijim hroničnim bolestima i onim potpuno zdravim... I došla sam do zaključka da i nema pravila 
Kao nekoga relativnog mladog, bez hroničnih oboljenja, bez viška kilograma, bez... ne znam, visokog pritiska i šećera, što obično prvo pitaju, i nije trebalo ovoliko da me pokosi, a jeste...
Još sam imala sreće, kažu...
Ovi što filozofiraju o statističkim podacima, govore kako je to "jača" gripa i bave se raznoraznim teorijama zavjere, neka mi ne idu na oči!
Kao nekoga relativnog mladog, bez hroničnih oboljenja, bez viška kilograma, bez... ne znam, visokog pritiska i šećera, što obično prvo pitaju, i nije trebalo ovoliko da me pokosi, a jeste...
Ovi što filozofiraju o statističkim podacima, govore kako je to "jača" gripa i bave se raznoraznim teorijama zavjere, neka mi ne idu na oči!
6
6
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Dina je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:38 Ovih dana sam se nagledala zaraženih svih dobnih skupina, oba spola, onih sa ranijim hroničnim bolestima i onim potpuno zdravim... I došla sam do zaključka da i nema pravila
Pozpuno si u pravu. Pravila.zaista nema..
0
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
ALPHA ET OMEGA
Neznam iskreno, nemam mišljenje nikakvo.
Ili možda imam, ali se mjesaju osjećaji..
Niko ne govori isto, svi imaju drugačije mišljenje.
Neko i dan danas govori, to je čovjek napravio i pustio, namjerno to rade da se smanji populacija. Ko istinu govori ko laze, neznam. Ja nekako sa strane samo slušam i ne komentarisem puno.
Evo jučer imala goste, ona kaže ako dođe do vakcine, kaže ja je neću i onda nemogu ni raditi, ni gdje ići, tu sam a ustvari ne postojim. Mene nemoze niko natjerati da pristanem na vakcinisanje, ako ja to ne želim.
Kako dani idu mene je sve vise strah, dokle će ovo trajati i na šta će svijet izgledati ako ikada ovo prestane.
Neko i dan danas govori, to je čovjek napravio i pustio, namjerno to rade da se smanji populacija. Ko istinu govori ko laze, neznam. Ja nekako sa strane samo slušam i ne komentarisem puno.
Evo jučer imala goste, ona kaže ako dođe do vakcine, kaže ja je neću i onda nemogu ni raditi, ni gdje ići, tu sam a ustvari ne postojim. Mene nemoze niko natjerati da pristanem na vakcinisanje, ako ja to ne želim.
Kako dani idu mene je sve vise strah, dokle će ovo trajati i na šta će svijet izgledati ako ikada ovo prestane.
0
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Zombi apokalipsa. Nadam se samo da ce biti spori ko oni iz walking dead, ne mogu bas puno trcat. 
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Meni u svemu ovome me najvise brinu starije osobe..
Sa koliko straha samo oni zive..Piju vec lijekove, imaju vec neke bolesti... .. Sve im zabranjeno... Sve... ..
Druzenje, odlaske kod prijatelja, primanje gostiju... nemaju pravo na posjete najmilijih.. moraju se distancirati od cijlog drustva.. kako njima tesko pada, to sto ne mogu biti sa svojom djecom, unucadima... Strasno..
Kako je meni tuzno vidjeti prazna mjesta ulicnog saha... pazne salone caja, pa i parkove,nema setaca.. klupe prazne...... sve je ... prazno i hladno...
Kad se cujem sa mojima i kazem ne izlazite nikuda, pazite se...
Odgovor je vecinom isti...
Od necega se mora umrijeti, ne brini......
Nasa djeca,... :face
Sta cemo ostaviti nasoj djeci... Stvarno nemaju srece sa nama..po cemu ce pamtiti 2020 godinu... Da nisu mogli ici u skolu, ici kod deda i nana, ici na ekskruzije, putovati, grliti one koje vole...
Gledati /slusati cifre umrlih... svakodnevno nas slusati.. Pazi, cuvaj se... itd... Zalosno...u cmu prolazi mladost...i nije nesto za pamcenje...
Sa koliko straha samo oni zive..Piju vec lijekove, imaju vec neke bolesti... .. Sve im zabranjeno... Sve... ..
Druzenje, odlaske kod prijatelja, primanje gostiju... nemaju pravo na posjete najmilijih.. moraju se distancirati od cijlog drustva.. kako njima tesko pada, to sto ne mogu biti sa svojom djecom, unucadima... Strasno..
Kako je meni tuzno vidjeti prazna mjesta ulicnog saha... pazne salone caja, pa i parkove,nema setaca.. klupe prazne...... sve je ... prazno i hladno...
Kad se cujem sa mojima i kazem ne izlazite nikuda, pazite se...
Odgovor je vecinom isti...
Od necega se mora umrijeti, ne brini......
Nasa djeca,... :face
Sta cemo ostaviti nasoj djeci... Stvarno nemaju srece sa nama..po cemu ce pamtiti 2020 godinu... Da nisu mogli ici u skolu, ici kod deda i nana, ici na ekskruzije, putovati, grliti one koje vole...
Gledati /slusati cifre umrlih... svakodnevno nas slusati.. Pazi, cuvaj se... itd... Zalosno...u cmu prolazi mladost...i nije nesto za pamcenje...
3
2
1
1
Što je napisao jedan....još jednom se ispričavam svima, kojima sam čestitao sretno 2020 
Ne znam kakva će biti 2021, samo da ne bude, eh 2020 je bilo još dobro. Upitno je koliko će se to sve odraziti na budućnost, pokvari nam se svijet bukvalno u "tri dana"
Strah me, ne radi se...
Ne znam kakva će biti 2021, samo da ne bude, eh 2020 je bilo još dobro. Upitno je koliko će se to sve odraziti na budućnost, pokvari nam se svijet bukvalno u "tri dana"
Strah me, ne radi se...
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31133
mene slomi virus. sta bi od onakvog covjeka, strasno
2
1
1
1
1811
Najgore od svega sad sto ce prisiljavati na vakcine koje nisu testirane skroz, i ko zna sta je u njima sve..
Onda ce biti, nisi vakcinisam ne mozes raditi,putovati, polagati,itd.. i onda kazu slobodan covjek.. al u limburgu..
Onda ce biti, nisi vakcinisam ne mozes raditi,putovati, polagati,itd.. i onda kazu slobodan covjek.. al u limburgu..
0
ALPHA ET OMEGA
Izdrzao si ti i gore
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Virus je vjestacki stvoren od ruke covjeka a ne prirode..Bella_ je napisao/la: ↑30 nov 2020, 13:18 Neznam iskreno, nemam mišljenje nikakvo.
Narvno da ima neki plan nije tek tako napravljen iz zezancije..
0
ALPHA ET OMEGA
Re: Najnovije vijesti, izvještaji, sta kaze struka
Ja bi volio vidjeti ako ima neka statistika koliko su ljudi umirali prije korone.. po gradovima .. i ovak cirkus mora stati jednom kad svi preboluju jel...
0
ALPHA ET OMEGA