Sarajka je napisao/la: ↑13 aug 2020, 18:15
Jesi seljačina. Čime je zasluzila da joj se tako obratis?
zato sto sam sa njom raja i odavno se znamo
mislim da nece to uzeti kao zlo jer zna da je zezancija kao sto i smajli na kraju kaze
ako ona ne dozivljava mene tako da kazem prisnog onda je do mene
Sarajka je napisao/la: ↑13 aug 2020, 18:15
Jesi seljačina. Čime je zasluzila da joj se tako obratis?
mislim da nece to uzeti kao zlo jer zna da je zezancija kao sto i smajli na kraju kaze
Žena se nikad ne pita na takav način. Normalna. To zapamti. Ma koliko god raja bio s nekim, to pitanje se ne postavlja. Na takav način vi komunicirate pojedini( ne svi) Ali za žene je to uvjerljivo.
ddk je napisao/la: ↑13 aug 2020, 18:22
Ne zamjerim respi, kao sto rece, raja smo dugo godina. Ali deder upakuj ono pitanje kulturnije zbog svih zena.
ma ono je bilo zato jer mi je palo na pamet kad je neka javna licnost iz hrvatske cini mi se rekla da ne postoji bosanski jezik i kad je rekla da se izgovori neka recenica na bosanskom
pa joj je ovaj obrisani citat odgovoren
Žena se nikad ne pita na takav način. Normalna. To zapamti. Ma koliko god raja bio s nekim, to pitanje se ne postavlja. Na takav način vi komunicirate pojedini( ne svi) Ali za žene je to uvjerljivo.
ti stvarno mislis da sam ja to pitao da bih dobio odgovor?
procitaj iznad objasnjenje zasto je napisano
boli me briga da li ddk prahne sta i kada kao i za ostale zene uopsteno
respo je napisao/la: ↑13 aug 2020, 18:23
ma ono je bilo zato jer mi je palo na pamet kad je neka javna licnost iz hrvatske cini mi se rekla da ne postoji bosanski jezik i kad je rekla da se izgovori neka recenica na bosanskom
pa joj je ovaj obrisani citat odgovoren
a cula sam za tu zafrkanciju.
Sve pet, pitanje ti je na mjestu, samo ga pitaj pristojnim rjecnikom.
Spinerka je napisao/la: ↑13 aug 2020, 17:59
nije bila negativna - ali, kako sam shvatila -pocetak je vashe veze- i po meni - sve se treba usmjeriti na vas dvoje - a, roditelji dodju na kraju... nakon par mjeseci - ako je sve ok s vama..
Ma nisi skontala
Posto zivi s roditeljima normalno je da ce to sve vidjeti
Znaci nista nije usmjereno van nas nego jednostavno nemaju izbora da budu zaobidjeni
I zato sam i pomenuo roditelje reakciju i sl a nadam se da reakcija i njihov zakljucak nije negtivan
Pa.bit će im drago naravno!
Ja sam svoje prvo cvijeće od Storma slikala 100x i slala mami tati bratu.
Ma nisi skontala
Posto zivi s roditeljima normalno je da ce to sve vidjeti
Znaci nista nije usmjereno van nas nego jednostavno nemaju izbora da budu zaobidjeni
I zato sam i pomenuo roditelje reakciju i sl a nadam se da reakcija i njihov zakljucak nije negtivan
Pa.bit će im drago naravno!
Ja sam svoje prvo cvijeće od Storma slikala 100x i slala mami tati bratu.
a prvo cvijece u zivotu si bacila u obliznji kontejner
jbg nekad se mora biti izgleda i krkan
da smo na norveskom forumu mozda bih bio gospodin
Oduševiš me jer djevojci pokloniš cvijeće i ono pomislim kako si super... I onda izvališ ovako nešto. Daj nemoj
pa citas li ti zasto sam to gore uopste napisao?
ok ajde mozda sam pretjerao jer je javno i sto za mene je to zezancija a nema svako istu granicu u zezanciji
i kao sto rekoh pitanje uopste nije bilo upuceno da se odgovori nego hipoteticki i namjerno njoj