Flert...
Re: Flert...
Da ovdje prebacim
Ja (naravno zensko u razgovoru)
Prica on nije spreman za vezu..
Svidjas mi se aliii
Desavalo mi se ovo. Ne ne mozemo biti prijatelji, vozdra
Ja (naravno zensko u razgovoru)
Prica on nije spreman za vezu..
Svidjas mi se aliii
Desavalo mi se ovo. Ne ne mozemo biti prijatelji, vozdra
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9947
Sve počinje sa prijateljstvom, veza je opasna i puna pretvaranja, ljudi se najbolje upoznaju kroz druženja, opušteniji su, spontaniji, prostiji.
3
2
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Istina... Neobavezna konverzacija, bez namjera ovakvih ili onakvih, mnogo je čistija, od svih onih stvari, kad se na prvu ide sa ciljem veze...Sleepy Joe je napisao/la: ↑12 dec 2020, 07:03 Sve počinje sa prijateljstvom, veza je opasna i puna pretvaranja, ljudi se najbolje upoznaju kroz druženja, opušteniji su, spontaniji, prostiji.
1
1
Ма ја одмах пређем на ствар.
Ко ће се зајебавати, дружити... касније ти буде жао кад је раскид - нит цуре, нит пријатеља.
Ко ће се зајебавати, дружити... касније ти буде жао кад је раскид - нит цуре, нит пријатеља.
3
2
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Da, ,mene je uvijek bilo strah prefinjenosti, ne može ubijek biti lijepo, neprirodno je, mora biti konflikta, ako nema konflikta nema ni ljubavi, prosto definisano.storm je napisao/la: ↑12 dec 2020, 07:25Istina... Neobavezna konverzacija, bez namjera ovakvih ili onakvih, mnogo je čistija, od svih onih stvari, kad se na prvu ide sa ciljem veze...Sleepy Joe je napisao/la: ↑12 dec 2020, 07:03 Sve počinje sa prijateljstvom, veza je opasna i puna pretvaranja, ljudi se najbolje upoznaju kroz druženja, opušteniji su, spontaniji, prostiji.
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Uredu je to, ali ako mi neko kaze svidjas mi se aliii kao nemam vremena sad za vezu tad vala odmah ohladim i ne zelim ni vezu ni prijateljstvo, idem dalje.Sleepy Joe je napisao/la: ↑12 dec 2020, 07:03 Sve počinje sa prijateljstvom, veza je opasna i puna pretvaranja, ljudi se najbolje upoznaju kroz druženja, opušteniji su, spontaniji, prostiji.
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Sve ide svojim tokom, i normalno je da nema vezivanja duže vremena. Može ti se neko sviđati, i to je prirodno, ali na osnovu nečijeg izgleda ne možeš zaključiti da li je ta osoba za tebe ili ne, ili ujetati tek naglo u odnose sa drugom osobom. Seksualna privlačnost je jedno, a racionalni zaključci su drugo. Nije fer prvo prema sebi, jer iz vlastitog iskustva ljudi svojim ishitrenim razmišljanjem povrijeđuju sam sebe.
0
Zato kad se Storm.i ja posvadjamo, gori Slovenija!Sleepy Joe je napisao/la: ↑12 dec 2020, 07:54Da, ,mene je uvijek bilo strah prefinjenosti, ne može ubijek biti lijepo, neprirodno je, mora biti konflikta, ako nema konflikta nema ni ljubavi, prosto definisano.![]()
2
2
Sleepy Joe je napisao/la: ↑12 dec 2020, 09:45 Sve ide svojim tokom, i normalno je da nema vezivanja duže vremena. Može ti se neko sviđati, i to je prirodno, ali na osnovu nečijeg izgleda ne možeš zaključiti da li je ta osoba za tebe ili ne, ili ujetati tek naglo u odnose sa drugom osobom. Seksualna privlačnost je jedno, a racionalni zaključci su drugo. Nije fer prvo prema sebi, jer iz vlastitog iskustva ljudi svojim ishitrenim razmišljanjem povrijeđuju sam sebe.
Moram.reci da si sasvim u pravu, ali tesko ces danas naci single.osobu koja se upusta u neku dublju konverzaciju sa suprotnim spolom bez n4kog predumisljaja. Makar podsvjesnog. I to.onda i kvari ležernost u kominikaciji, stvara se neko ocekivanje, pa samim.tim i mehanizmi kocenja u glavi tipa, ih ne necu fo reci itd.
1
1
Pišem na svom jeziku. A moj jezik ima dva pisma - latinicu i ćirilicu. Ovo zadnje su preuzeli neki srpski nacionalisti, uglavnom ljudi koji su patili od kompleksa (da li nejebica da izvineš ili nemogućnost da stanu u red za novog Golfa proizvedenog u TAS-u) a drugi (isti takvi) im daju legitimitet smatrajući da “to je ćetnićko, eto im ga” a zapravo nije. S obzirom da je to pismo priznato u bosanskom jeziku, ja ga povremeno koristim. Smatram da je font mnogo ljepši nego latinica.
Ono što sam napisao (s obzirom da znam da ne znaš ćirilicu) je:
Ma ja odmah pređem na stvar.
Ko će se zajebavati, družiti... kasnije ti bude žao kad je raskid - nit cure, nit prijatelja...
Nije do jezika nego do pisma.
3
2
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

A onda sve to može kuluminirati u braku, pa se krene sa nabrajanjem "Ti si ovako, ti so onako...Varao si me sa prijateljicom....Nsi mi govorio gdje ideš sa prijateljima. Kupuješ stvari bez dogovoro sa mnom. Nismo čsto zajedno išli kod mojih roditelja."Na kraju kao rezultat toga dobiješ težak razvod.Iskra je napisao/la: ↑13 dec 2020, 05:49Sleepy Joe je napisao/la: ↑12 dec 2020, 09:45 Sve ide svojim tokom, i normalno je da nema vezivanja duže vremena. Može ti se neko sviđati, i to je prirodno, ali na osnovu nečijeg izgleda ne možeš zaključiti da li je ta osoba za tebe ili ne, ili ujetati tek naglo u odnose sa drugom osobom. Seksualna privlačnost je jedno, a racionalni zaključci su drugo. Nije fer prvo prema sebi, jer iz vlastitog iskustva ljudi svojim ishitrenim razmišljanjem povrijeđuju sam sebe.
Moram.reci da si sasvim u pravu, ali tesko ces danas naci single.osobu koja se upusta u neku dublju konverzaciju sa suprotnim spolom bez n4kog predumisljaja. Makar podsvjesnog. I to.onda i kvari ležernost u kominikaciji, stvara se neko ocekivanje, pa samim.tim i mehanizmi kocenja u glavi tipa, ih ne necu fo reci itd.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31122
Jeste. Ili u vezi.Sleepy Joe je napisao/la: ↑13 dec 2020, 09:55A onda sve to može kuluminirati u braku, pa se krene sa nabrajanjem "Ti si ovako, ti so onako...Varao si me sa prijateljicom....Nsi mi govorio gdje ideš sa prijateljima. Kupuješ stvari bez dogovoro sa mnom. Nismo čsto zajedno išli kod mojih roditelja."Na kraju kao rezultat toga dobiješ težak razvod.Iskra je napisao/la: ↑13 dec 2020, 05:49
Neku večer pričam s prijateljicom, skoro se razvela. Nikad joj nisam mirisao muža i to sam joj rekao jednom (nakon što me pitala za moje mišljenje o njemu) dok su još hodali. I veli ona meni “gdje su mi oči bile, što te ne poslušah onda”.
Šta ba?
I ja mogu biti ogorčen na moje bivše ali dokle će to voditi. U ono vrijeme dok smo hodali, dok smo jedno drugom pisali romantične sms-ove, mailove, pisma, ljubakali se svako malo, grlili i šta sve ne - to je bio sastavni dio naše veze.
Danas kad na to sve sagledam, vidim da ni ja sam nisam bio sasvim bezgrešan i da je to jednim dijelom dovelo do pucanja veze. Neko je u tome svemu davao malo više, neko manje.
Ali bilo, prošlo, život ide dalje.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem