Brisanje komentara
Brisanje komentara
Zašto se brišu postovi ukoliko ne vrijeđaju nikoga direktno?
Nije li bolje prebaciti ih negdje i arhivirati?
Je li se radi o nekoj cenzuri o kojoj nisam obaviješten i da li da moram pri pisanju imati na umu autocenzuru?
Ako su neki članovi i banovani, neka ostanu njihovi postovi da ostali, koji nisu bili u toku, imaju uvid u razloge.
Je li se radi o nekoj cenzuri o kojoj nisam obaviješten i da li da moram pri pisanju imati na umu autocenzuru?
Ako su neki članovi i banovani, neka ostanu njihovi postovi da ostali, koji nisu bili u toku, imaju uvid u razloge.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Re: Brisanje komentara
To oko baniranih, postoje kopije tih postova, ako bi nekoga zanimali razlozi, mada još nitko nije upitao, ni za jednog baniranog forumaša oko razloga, eventualno se daje previše prilika, pa su tu stvari više manje jasne...Ommadawn je napisao/la: ↑04 jan 2021, 13:59 Zašto se brišu postovi ukoliko ne vrijeđaju nikoga direktno?
A da se uvrede neće ostavljati na čitanje, moja je odluka.
Ako su ti obrisani postovi, koliko te znam, možda je pogrešno shvaćeno...ja imam oko toga stav, da ako se piše nešto generalno tipa jbt, jbm, itd u pisanju posta, u redu, i ne treba inkvizicijski i doslovno čistiti odreda, sve dok nije upućeno drugoj osobi u razgovoru i nije problematično toliko.
Gledati ćemo da svi to malo iskorigiramo, nema potrebe da se bilo tko osjeća neugodno.
Dalje oko brisanja postova na zahtjev korisnika, u redu je da se udovolji želji za brisanjem, razloge prepuštam njima.
Isto kako i uzimam za pravo što smatram za uvredu, da ću obrisati (nevezano sad ovo za tvoj quote i upis @Ommadawn
4
4
Stoga bi dobro bilo, bar meni lično, da mi se da do znanja ubuduće “Ommadawn, obrisan ti je post iz tog i tog razloga”.
Svakome pa i meni se može desiti da napišemo nešto što je neprimjereno.
Svakome pa i meni se može desiti da napišemo nešto što je neprimjereno.
2
1
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Ma ja znam, da to kod tebe nije na bazi vulgarnosti, nego čisto doživljaj u priči...a bude li se omaklo, pričati ćemo
1
1
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14448
ovdje te bar ne deaktiviraju et nako vec imas listu pa vidis da si banovan ili sta god
LM dobar forum dobra raja
hvala na pozivu ovamo
LM dobar forum dobra raja
2
1
1
1
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14448
i da svaka cast za kopije postova
a ne skloniti da se drugi opere i niko ne vidi

a ne skloniti da se drugi opere i niko ne vidi
0
Desi mi se da sama pobrišem, prije nego objavim...
2
1
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Ja mogu svaki obrisan post vratiti, ali kažem, nije se još pojavio zahtjev, i potreba za tim...a ako bude, no problemosvjesticanametli je napisao/la: ↑06 jan 2021, 15:58 i da svaka cast za kopije postova
a ne skloniti da se drugi opere i niko ne vidi![]()
To tražim i od moderatora, jer ne mogu ja poslije gatati i gledati što je bilo, ako moramo nešto odlučiti...
A i forum nije težak, zahvaljujući svima vama
2
2
Mozemo cak vratiti postove koje niste ni napisali.
10
9
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
A slike jel mozete da vidite/vratite, ako su obrisane?
0
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺