Vase licno misljenje o virusu covid-19
Re: Vase licno misljenje o virusu covid-19
Sta se ispostavilo za tacno?
Prvo su teoreticari zavjere tvrdili da korona uopste ne postoji. Onda su tvrdili da je neko proizveo koronu u laboratoriji, sto je u direktnoj suprotnosti sa prvom tvrdnjom.
Sad je zaprasivanje. Sta je sljedece?
Prvo su teoreticari zavjere tvrdili da korona uopste ne postoji. Onda su tvrdili da je neko proizveo koronu u laboratoriji, sto je u direktnoj suprotnosti sa prvom tvrdnjom.
Sad je zaprasivanje. Sta je sljedece?
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Da, bila je u medjuvremenu I tvrdnja da nas sve zele pobiti koronom, ali je bila I tvrdnja da korona uopste nije toliko opasna. Which the fuck is it?
I ja tako mogu lupati sta mi padne napamet.
I ja tako mogu lupati sta mi padne napamet.
1
1
Pa teorije zavjere koje su se na kraju ispostavile kao tacne..
https://ba.n1info.com/lifestyle/a57926- ... ile-tacne/
0
ALPHA ET OMEGA
Ne znam sta je problem sto ne zelim vjerovati u sve sljepo sto se servira..
0
ALPHA ET OMEGA
Dakle, imamo virus proizveden u laboratoriji (ne od Kineza, jer Kinezi su good guys) koji ne postoji I kojim namjeravaju sve da nas pobiju ali nije toliko opasan. I sad su jos odlucili da nas zaprasuju nepostojecim virusom koji je veoma opasan I nije.
Teorije zavjere glupacima i neobrazovanim daju utisak da su pametni.
Teorije zavjere glupacima i neobrazovanim daju utisak da su pametni.
0
A ti vjerujes da je od sismisa? Jesu to prvo bili servirali..
Pa kasnije kad su pripremli vakcinu to je mutiralo od gripe prije pa su naucnici bili donekle spremni za vakcinu.. no sense..
0
ALPHA ET OMEGA
Hocu da kazem da dosta stvari se diskredituje sa tom famoznom recenicom.. a mnoge se pokazale tacne..
0
ALPHA ET OMEGA
Ja vjerujem u ono sto vidim svojim ocima, a to ce, recimo, biti pola miliona mrtvih u Americi jer je neki glupak na vlasti sirio iste ove teorije zavjere skoro godinu dana.
Isto tako, vjerujem najobrazovanijim i najstrucnijim virolozima svijeta.
Sve ostalo ce biti predmet istrage, kad i ako to Komunisticka Partija Kine dozvoli.
0
Dobro svako ima svoje misljenje ..Socrates je napisao/la: ↑08 jan 2021, 19:05Ja vjerujem u ono sto vidim svojim ocima, a to ce, recimo, biti pola miliona mrtvih u Americi jer je neki glupak na vlasti sirio iste ove teorije zavjere skoro godinu dana.
Isto tako, vjerujem najobrazovanijim virolozima svijeta.
Sve ostalo ce biti predmet istrage, kad i ako to Komunisticka Partija Kine dozvoli.
Samo meni malo cudno da je virus pobjegao prvo u zemlji sa najvise stanovnistva na svijetu..
0
ALPHA ET OMEGA
Ako ti je to cudno, onda se generalno informiraj o Kini, njihovim zdravstvenim standardima, itd.
Oni nisu nijednom rjecju zanijekali da su najveci "izvoznik" novih virusa na svijetu. Jesu pobili neke svoje strucnjake koji su to malo agresivnije iznosili, ali svako vidi sta se desilo, i Kinezi to bas i ne dovode u pitanje.
Oni nisu nijednom rjecju zanijekali da su najveci "izvoznik" novih virusa na svijetu. Jesu pobili neke svoje strucnjake koji su to malo agresivnije iznosili, ali svako vidi sta se desilo, i Kinezi to bas i ne dovode u pitanje.
0
Danas čak i životinje liječimo, nisam siguran da li i primaju cjepiva...
0
Jest, to je fkt čudnoR4IN je napisao/la: ↑08 jan 2021, 19:08Dobro svako ima svoje misljenje ..Socrates je napisao/la: ↑08 jan 2021, 19:05
Ja vjerujem u ono sto vidim svojim ocima, a to ce, recimo, biti pola miliona mrtvih u Americi jer je neki glupak na vlasti sirio iste ove teorije zavjere skoro godinu dana.
Isto tako, vjerujem najobrazovanijim virolozima svijeta.
Samo meni malo cudno da je virus pobjegao prvo u zemlji sa najvise stanovnistva na svijetu..
0
Jest da firma je firma kineska al nije..Socrates je napisao/la: ↑08 jan 2021, 19:12 Ako ti je to cudno, onda se generalno informiraj o Kini, njihovim zdravstvenim standardima, itd.
Tipka kao sto apple tamo sastavlja svoje mobitele..
0
ALPHA ET OMEGA
Pa ja ne zelim biti ta zivotinja ,hocu izbor i svoje pravo..
U demokratiji smo jel..
0
ALPHA ET OMEGA
Niko ti ne brani da se ne vakcinises.
Ako ti sta zabrane zbog toga, i to je sasvim normalno. Kad druge ugrozavas, red je da ti i zabrane nesto.
Ako ti sta zabrane zbog toga, i to je sasvim normalno. Kad druge ugrozavas, red je da ti i zabrane nesto.
0