A to znači? :cek
Online nastava
Re: Online nastava
A to znači? :cek
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Eh eto.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10069
A što ćeš toliko kući, izađi malo među svijet, ima živih vani....Furlan je napisao/la: ↑15 aug 2020, 23:15Ma evo mi matori smo pobudalili, a kamoli djeca. Od marta sam u kuci i ko zna koliko jos. Nece tu mescini biti postepenog i normalanog povratka.Trafalgar Law je napisao/la: ↑15 aug 2020, 23:10 Ne znam koliko su djeca koncentrisana i motivisana da uče pod drugačijim uslovima, sa ne toliko pritiska sa kojima se suočavaju tokom redovnog kolovanja.
Koleginica mi veli da joj je kćer poprilično opuštena i da mora pruzeti ulogu motivatora i bukvalno alternativnog učitelja.
Vjerovatno se sa ovim pristupom gube i neke čari školovanja u normalnim okolnosima, nedostaje bliskost učitelja/ce i učenika, druđenja djece.
Hajde da vidimo kako će proteći ovaj postepeni povratak u normalan režim, ovisno koliko on bude moguć.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Mislim da je vrijeme da se djeca vrate u skolu.
Ko zna sve koliko ce ovo da potraje,kod nas djeca se vec vracaju polahko u skolu.
Ove sedmice su samo dva dana,ali od ponedeljka sve normalno full class ce biti.
Maske nece trebati da nose dok su u class ali na brake obavezno moraju,i pored toga vani nece moci izlazit kao inace sto su.
Eh sad koliko je to dobro ne znam
Ko zna sve koliko ce ovo da potraje,kod nas djeca se vec vracaju polahko u skolu.
Maske nece trebati da nose dok su u class ali na brake obavezno moraju,i pored toga vani nece moci izlazit kao inace sto su.
Eh sad koliko je to dobro ne znam
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Zamezi nesto, ne započinji :haya
0

Izasao heftu na godisnji i u ponedjeljak po dekretu na tampon. :cekTrafalgar Law je napisao/la: ↑15 aug 2020, 23:19A što ćeš toliko kući, izađi malo među svijet, ima živih vani....![]()
Obadvoje djece ovu godinu radili on line. Kaze starija, izguracu jos slijedecu godinu ali poslije toga zdravo skola.
0
Zadnja izmjena: Furlan, dana/u 15 aug 2020, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10069
Vjerujem da je frustrirajuće i njima i roditeljima.Furlan je napisao/la: ↑15 aug 2020, 23:27Izasao heftu na godisnji i u ponedjeljak po dekrteu na tampon. :cekTrafalgar Law je napisao/la: ↑15 aug 2020, 23:19
A što ćeš toliko kući, izađi malo među svijet, ima živih vani....![]()
Obadvoje djece ovu godunu radili on line. Kaze starija, izguracu jos slijedecu godinu ali poslije toga zdravo skola.![]()
Šta bi moglo biti sa posto-korona generacijom učenika ukoliko bi seoa jtrend nastavi. Šta ćemo sa završim razredima srednjih škola, kojima nedostaje praktične nastave?
Evo gledam Google lagano taba puteve novoj generaciji učenika, nudeći 100.000 stipendija i tri oblasti (Data Analytics, Project Management, User Experience (UX) Design)
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
što nas, da prostite, zaebaju s ovim početkom nastave, te vako će, te nako će, te svakih 14 dana nova odluka, a nigdje slova jednog KAKO I ŠTA. fuj. za pola godine nadležni nisu bili u stanju napraviti taj krizni plan, sada spustili na škole, desetak dana prije početka.....presmiješno. organizovano školstvo u svom sjaju.
2
2
- lejlamo
- Komorebi

A eto šta je s nama bilo u ratu, snalaziš se kasnije...Trafalgar Law je napisao/la: ↑15 aug 2020, 23:42
Vjerujem da je frustrirajuće i njima i roditeljima.
Šta bi moglo biti sa posto-korona generacijom učenika ukoliko bi seoa jtrend nastavi. Šta ćemo sa završim razredima srednjih škola, kojima nedostaje praktične nastave?
Evo gledam Google lagano taba puteve novoj generaciji učenika, nudeći 100.000 stipendija i tri oblasti (Data Analytics, Project Management, User Experience (UX) Design)
0
- lejlamo
- Komorebi

ja ne znam jesu li to samo meni nonsensne odluke, čuj u zatvorenom ne treba maska, a na otvoreno ne smiješ izaći, a ako i izađeš treba ti maska.Lana je napisao/la: ↑15 aug 2020, 23:19 Mislim da je vrijeme da se djeca vrate u skolu.
Eh sad koliko je to dobro ne znam![]()
1
1
Zadnja izmjena: lejlamo, dana/u 18 aug 2020, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
- lejlamo
- Komorebi

i ova debilna odluka čuj od 1. do 4. u klupe...razredna nastava traje 5 (pet) godina.....stručnjaci su malo zaboravili da postoje kombinovana odjeljenja, šta ako učitelj ima kombinaciju 3. i 5. razreda npr.? da radi duple smjene, ha... ko nam odlučluje
evo kod mene konkretno kombinacija 4. i 5. razreda..... :vrti
jesam se navila. vala su me iznervirali, odoh popiti kafu i sve, pa na trening.
4
2
1
1
1
1
Pa ni u trgovinu ne smijes bez maski nigdje,ali u skolu ne trebaju.lejlamo je napisao/la: ↑18 aug 2020, 17:30ja ne znam jesu li to samo meni nosensne odluke, čuj u zatvorenom ne treba maska, a na otvoreno ne smiješ izaći, a ako i izađeš treba ti maska.Lana je napisao/la: ↑15 aug 2020, 23:19 Mislim da je vrijeme da se djeca vrate u skolu.
Eh sad koliko je to dobro ne znam![]()
Cudno i to kako je i nama isto,ali je tako.
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
u Crnoj gori je nastava odgođena do 1.okt.
Pametni.
Pametni.
1
1

- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
meni je uciteljica bila do 4. razredalejlamo je napisao/la: ↑18 aug 2020, 17:35 i ova debilna odluka čuj od 1. do 4. u klupe...razredna nastava traje 5 (pet) godina.....stručnjaci su malo zaboravili da postoje kombinovana odjeljenja, šta ako učitelj ima kombinaciju 3. i 5. razreda npr.? da radi duple smjene, ha... ko nam odlučluje![]()
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Kod nas danas krenuli prvi srednje. Puna škola đaka. Kae morate držati distancu. Kako jaro, kako?? Čitav jedan razred se razbacio po hodniku ko đubre po njivi a ja sa svojima idem s drugog kraja...
2
1
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem