Ma šta, gdje???
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31098
Re: Hoću da kažem!
on da je htijo da se ubije ne bi nista najavljivo nego bi se bacijo pod voz ko gospodin
1
1
Zadnja izmjena: hani_jong_un, dana/u 03 feb 2021, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
1811
Ja mislio Radio Slobodna Evropa ozbiljan medij, a nalazim greske u onoj vijesti sto sam postavio samo tako. I to ne samo greske u spelovanju, nego greske koje drasticno mjenjaju smisao recenice.
Kad sam prvi put citao, nisam toliko obracao paznju.
Sto me dovodi do pitanja.
Kada citate vijesti, prelazite li samo nabrzinu preko teksta? Oslanjate li se iskljucivo na naslov i vjerujete da ste citanjem istog u potpunosti pohvatali o cemu vijest govori?
O Kaknju jos razmisljam.
Kada citate vijesti, prelazite li samo nabrzinu preko teksta? Oslanjate li se iskljucivo na naslov i vjerujete da ste citanjem istog u potpunosti pohvatali o cemu vijest govori?
O Kaknju jos razmisljam.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Primjetio sam da skoro svaki dan u ovo vrijeme Bing Bot ne'dje ode.
2
2
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Bonsoir ..comment ça va ?
0
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
0
Je vais bien merci...
1
1
Uglavnom prelazim preko teksta, prije sam citala dnevne novine svaki dan (citala ih redovno od svoje 10. godine do 22. godine (kad sam pocela raditi). Sad ih citam mozda jednom u sedmici.Socrates je napisao/la: ↑03 feb 2021, 20:45 Ja mislio Radio Slobodna Evropa ozbiljan medij, a nalazim greske u onoj vijesti sto sam postavio samo tako. I to ne samo greske u spelovanju, nego greske koje drasticno mjenjaju smisao recenice.
O Kaknju jos razmisljam.
Ako naidje nesto sto me bas interesuje, na nekom portalu, otvorim taj clanak i sve procitam. Nekad novinari stave senzcionalisticke naslove pa moras cijeli clanak procitati da vidis o cemu se zapravo radi.
2
1
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31098
maloprije bas citam donijeli zakon da samofinansirajuci studenti sa prosjekom 8.0 i vecim prelaze na budzet, kontam super 7 milja u dzep, kad poslije u tekstu i to zadnji pasus kaze sto ovisi o dobroj volji dekana, znaci nista od te ljubavi haha
3
3
1811
Sto nisi gradio mostove kad je bilo vrijeme? 
1
1
@Atomic sta si rucao danas? 
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.