Dje ti je.... teeeetejac
Oruzje - samoodbrana (afinitet - averzija, "pros" - "cons")
Re: Oruzje - samoodbrana (afinitet - averzija, "pros" - "cons")
Pricala meni mama...dok je isla u skolu...imali su onaj predmet odbrana...pucala iz tandjare... 
0
test 
..
0
Predmet Odbrana i Zaštita je bio u srednjoj, tu se učilo pucati iz vatrenog oružja.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Pasino brdo na Sedreniku...
Nema Zuta, a ni Bijela tabija nikakve veze sa tim...Ovo ti je blize Spicastoj stijeni i Grdonju :ha
Gore su bili cetnici...Tuko snajper i Sijac...u ratu...
Kad se krene u Faletice preko Sedrenika odmah sa lijeve strane je streliste. Desno se ide na Hladivode...Gdje su one bespravne kuce porusili onaj Resort...
0
test 
U jbt, tu i koke kljucaju pod ručnom.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Vidi ga, svaki kutak zna.....Rajvosa je napisao/la: ↑17 aug 2020, 06:50
Pasino brdo na Sedreniku...Tu je i sad streliste...
Nema Zuta, a ni Bijela tabija nikakve veze sa tim...Ovo ti je blize Spicastoj stijeni i Grdonju :ha
Kad se krene u Faletice preko Sedrenika odmah sa lijeve strane je streliste. Desno se ide na Hladivode...Gdje su one bespravne kuce porusili onaj Resort...
. sjecam se, vracali se pjeske u Sarajevo- to nije Sarajevo.. :hohoho- boguizanogu
0
Sad je to izgradjeno spojena naselja Sedrenik, Hladivode i Faletici...Spinerka je napisao/la: ↑17 aug 2020, 13:35Vidi ga, svaki kutak zna.....Rajvosa je napisao/la: ↑17 aug 2020, 06:50
Pasino brdo na Sedreniku...Tu je i sad streliste...
Kad se krene u Faletice preko Sedrenika odmah sa lijeve strane je streliste. Desno se ide na Hladivode...Gdje su one bespravne kuce porusili onaj Resort...-jos uvijek..
. sjecam se, vracali se pjeske u Sarajevo- to nije Sarajevo.. :hohoho- boguizanogu![]()
Htjeli praviti luksuzni Resort i porusili... nisu imali dozvolu
Mi smo pjehe isli na Barice...u osnovnoj školi iz Logavine...i skroz gore...
0
test 
Da mi malo ohladimo- :hohoho ovdje ima oruzja- pobicenas- trolamo..
0
Ma ne trolamo...to je prije gore bila vukojebina...gdje streliste...sad je naseljeno...
0
test 
Nastavi ti samo trolati...mina je milost.
5
5
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9943
Prije čovjek treba poraditi na kognitivnim vještinama, da bi mu se sa pravom moglo dati oružje u ruke. Recimo tome na zapadu (US) indstrija naoružanja ne pridaje veliki značaj, osim koliko će se jedinica istih isporučiti na tržište.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Tamo se samo provjerava da li si bio kaznjavan za nesto sto nije obicni prekrsaj (felony) i da li si IKAD bio primljen u mentalnu ustanovu (to ni trgovac ne zna - njemu samo, nakon sto "provuce" tvoju licnu, pise da li mozes ili ne mozes da kupis). Ovim se stiti tvoja privatnost, kao i nemogucnost da sa trgovcem rapravljas da je to neka greska, itd. Ako mislis da je greska, odes na sud da ti izdaju potvrdu da je sve OK.Trafalgar Law je napisao/la: ↑19 aug 2020, 00:46Prije čovjek treba poraditi na kognitivnim vještinama, da bi mu se sa pravom moglo dati oružje u ruke. Recimo tome na zapadu (US) indstrija naoružanja ne pridaje veliki značaj, osim koliko će se jedinica istih isporučiti na tržište.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9943
Kada sam kod ovoga vidim Yankee izašli da aprotestuju zbog "gun rights."Fatih je napisao/la: ↑19 aug 2020, 15:49Tamo se samo provjerava da li si bio kaznjavan za nesto sto nije obicni prekrsaj (felony) i da li si IKAD bio primljen u mentalnu ustanovu (to ni trgovac ne zna - njemu samo, nakon sto "provuce" tvoju licnu, pise da li mozes ili ne mozes da kupis). Ovim se stiti tvoja privatnost, kao i nemogucnost da sa trgovcem rapravljas da je to neka greska, itd. Ako mislis da je greska, odes na sud da ti izdaju potvrdu da je sve OK.Trafalgar Law je napisao/la: ↑19 aug 2020, 00:46
Prije čovjek treba poraditi na kognitivnim vještinama, da bi mu se sa pravom moglo dati oružje u ruke. Recimo tome na zapadu (US) indstrija naoružanja ne pridaje veliki značaj, osim koliko će se jedinica istih isporučiti na tržište.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”