u njujork tajmsu
Ostavljam ti poruku... (2020. - 2025.)
Re: Ostavljam ti poruku...
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
majke mi sam htio ovooooooooo
ahahahahahha
al mi mrsko bilo tražit
:ha
1
1
I say what I think, I think what I say

2
2
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
- Spreca
- Perspektivni član

- Reactions: 352
- Spreca
- Perspektivni član

- Reactions: 352
@grunf te tvoje ad hominem upadice, neću više tolerirati.
Napiši neki svoj stav, barem pokušaj vezano za temu, bez da komentiraš uvijek, i isključivo nečije mišljenje... Nije to taj forum.
Napiši neki svoj stav, barem pokušaj vezano za temu, bez da komentiraš uvijek, i isključivo nečije mišljenje... Nije to taj forum.
1
1
Postovani,
Pacijent pod nadimkom Grunf je izolovan i pod budnim okom obezbjedjenja i doktora na prvom spratu Gerontoloskog centra u Nedzaricima. Kako smo shvatili nakon anonimne dojave, doticni je aktivni clan vaseg cijenjenog foruma na kojem se predstavlja kao osoba od uticaja i veza, a narocito je plodan u izmisljanju prica u kojima samo on uziva.
O njemu ne znamo gotovo nista, ali on redovno nabraja sve bliske prijatelje kojih se sjeca, te smo saznali da su mu prvi poznanici bili clanovi Mlade Bosne, zatim Edgar Huver, Randolf Cercil, Jovo Kapicic, Karl Malden, te mnogi drugi. Ovo nije njegov prvi izlet u virtualni svijet, doticni je bio saradnik ugasenog bloga Dovla.net, gdje je ubjedljivo bio najstariji clan.
Molimo vas da ne uzimate za ozbiljnjo njegove istorijske price, koje i nama rado prica, u kojima on tvrdi da je licno ucestvovao. Najstariji pacijent nase ustanove nije makao od maja 97’ iz sobe 31 na prvom spratu gdje drzimo najteze slucajeve. U nadi da se ovakvi i slicni incidenti nece vise ponoviti, srdacan pozdrav od medicinskog osoblja i mene licno.
Dr. Sudo Obucina, dipl. psiholog
4
4
Kako se pise "Ti si idiot"?
Zašto imam dojam, da bi Broj 1, bio prikladniji nick, ako je to tako...grunf je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:04Postovani,
Pacijent pod nadimkom Grunf je izolovan i pod budnim okom obezbjedjenja i doktora na prvom spratu Gerontoloskog centra u Nedzaricima. Kako smo shvatili nakon anonimne dojave, doticni je aktivni clan vaseg cijenjenog foruma na kojem se predstavlja kao osoba od uticaja i veza, a narocito je plodan u izmisljanju prica u kojima samo on uziva.
O njemu ne znamo gotovo nista, ali on redovno nabraja sve bliske prijatelje kojih se sjeca, te smo saznali da su mu prvi poznanici bili clanovi Mlade Bosne, zatim Edgar Huver, Randolf Cercil, Jovo Kapicic, Karl Malden, te mnogi drugi. Ovo nije njegov prvi izlet u virtualni svijet, doticni je bio saradnik ugasenog bloga Dovla.net, gdje je ubjedljivo bio najstariji clan.
Molimo vas da ne uzimate za ozbiljnjo njegove istorijske price, koje i nama rado prica, u kojima on tvrdi da je licno ucestvovao. Najstariji pacijent nase ustanove nije makao od maja 97’ iz sobe 31 na prvom spratu gdje drzimo najteze slucajeve. U nadi da se ovakvi i slicni incidenti nece vise ponoviti, srdacan pozdrav od medicinskog osoblja i mene licno.
0
Folow the yelow brick road.storm je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:06Zašto imam dojam, da bi Broj 1, bio prikladniji nick, ako je to tako...grunf je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:04
Postovani,
Slijedi put od zute cigle…i doci ces do Broja 1.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
a znaci smajlic dolazi grunfu svake sedmice u posjetu u staracki dom u nedzaricima, pa odu na picu u romansu. sad su mi se poslozile neke kockice
0
1811
jok, moj drug je na trecem spratu i nije star k'o Grcka
0
i nismo od marta prosle godine otisli na pizzu skupa jer mu ne daju izaci iz kruga 
vidjamo se iza ograde

vidjamo se iza ograde
1
1

1