Hahhh, meni smeta kada ne koriste zmigavce tamo gdje treba

Duga svjetla, visoka, pogotovu u kombinaciji noc plus kisa... Neki dan sam razmisljala da i ja svona malo podignem, kada oni mogu onako voziti :ha
Najmrze mi je voziti ove skroz kratke relacije po nasoj carsiji... usko, auta nepropisno parkirana, skretanja pod uglom od 90 stepeni sifine parking mjesta :face
A lik parkira naspram skretanja, onako, na ulici ostavi auto...
Isto tako svi sijeku krivine... prije, ujutfu do posla, bas ostre krivine, magla, ma uzas... i ono opet bahato sijece, fakat, jel toliko tesko ostati u svojoj traci?!
Nisam imala nekih problematicnih situacija...
Jednom, na nekom uskom seoskom putu, vozač mi je otkinuo retfovizor, a onda izašao i galamio na mene sgo se ne držim svoje strane, a vozio je prebrzo... još je poćeo izmišljati packe na svom retrovizoru, kao da ja njemu platim...
Kada je povezao da mi zna brata, kao zbog toga, pustio me...
I da, jednom se jedan vozac radnickog autobusa dobro izderao na mene, bila sam malo kriva, ali i on isto, svejedno, zakljucala sam vrata, mirno saslusala, izvinila se, i sacekala da ode...
Nista se nije desilo, ali mi je tada to tako tesko palo...
Inače, vozim oprezno, u dozvoljenim granicama, mozda nekada malo iznad ogranicenja,...
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.