..tebi to cudno vidis kako iz neznanja stvaraju fabule..il mozda ja ne znam..nisam naučio posa.haha
Tajne daytona..
Moderator/ica: Moderator
Re: Tajne daytona..
0
..jbt život zar se sve mora crtat valjda onaj ko prati ima odgovornost al necu vise o tome vi znate a ja radio..
0
..Molim da se pribeljeze s štovanjem ako nekog nisam skonta..mogu i manjine ne samo kontutivci.. 
0
Ti ili nas zezas ili nisi bio u tim krugovima koji namjestaju te "spedicije" papire i sl
0
Pojasni.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
..nedami se ispucali smo se i ponavljamo idem se rađe svađat s ženama oko mode..počelo je.. 
2
2
Aha, ipak su neke teme i pitanja teški. No dobro.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Kad se ja to vadih na Covica? Ni pomenio ga nisam. Ali, Komsica biraju Bosnjaci upravo zbog onoga sto radi Covic. I to ide u krug i ice ce. Sve dok, kako sam vec napisao, zaboravimo "majorizaciju" od strane ljudskih bica.laga-nini je napisao/la: ↑19 aug 2020, 16:16..nijew vas briga ko vlada al nek bude komšić..i nemoj se više vadit na čovića ni ja nemam dobro mišljenje o njemu al princip je bitan..kužiš..Fatih je napisao/la: ↑19 aug 2020, 16:04 Laganini, ti kritikujes mene i ostale za nase stavove. Ali, takvu pricu gone samo nacionalisti. Izvini molim te, ja kao Bosnjak, pripadnik najveceg naroda u BiH (to sam ti vec pisao,ali ne shvatas poentu) i danas imamo najmanje kontrole nad BiH obzirom na procenat.
Ali Boziji robe, evo neka nas "zanavijek" majoriziraju i Srbi i Hrvati u BiH, ali da rade za SVE NARODE. I podrazumijeva se, BiH. Boli mene briga ko vlada ako je posten. Svi smo upali u ovoliki lopovluk, jer, "neka kradu, ali neka se makar nasi" . Pa ti vidi gdje smo mi sada. STA CE NAM KANTONI, koji pojedose budzet, kao ajkula sardinu? Pa radi Hrvata. Pa majka mu stara, ponovicu to milion puta. Smanjiti administraciju sto je moguce vise. Skinuti naocare nacionalizma. Svima ce nema biti bolje.
Ne mogu da vjerujem da da mi, u 21 vijeku, govorimo o nekim plemenskim podjelama, i cijih ce vraceva vise biti u plemenskom vijecu.
Fuj!
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
..evo i sad si ga spomenuo a tu tezu sam pogleda barem stotinu puta Nina ovom forumu..
0
Kako mislis "i sad"? Ja ga tek pominjem nakon sto si mi imputirao da pricam o njemu. Ja sam pricao o necemu, sto se nadam da ce moja djeca dozivjeti. A, sto se moje generacije i onih starijih pogotovo tice, nismo bolje ni zasluzili. Ali, djeca ovo nisu htjela. Mi im to namecemo. Nadam se da ce jednom da se dignu i naprave revoluciju.
Sve karijerne politicare, koji su u isto vrijeme i "karijesni", pretresti i za svaku ukranu marku, po godinu zatvora. Ti zaista mislis da je njima do njihovih naroda? Je li ti zaista mislis da je i Dodik onoliki nacionalista? Ne. Ali to pije vodu kod nas i zato za bolje i nismo.
Nego, ti animiraj Kitarovicku, ima ona jos politicke snage. Neka bar jos jednom izljubi HR repku. Druge koristi ni od nje ne bi.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
hoces reci da nije ovako bilo ?laga-nini je napisao/la: ↑19 aug 2020, 15:07respo je napisao/la: ↑19 aug 2020, 14:30 Aha treba znaci reci sve su bosnjaci krivi a hrvati bili majke tereze da bi ti srce bilo na mjestu?
Ako vec idemo sa pomaganjem
Znas li koliko je armija bih pomogla hrvatskoj sa bihacem recimo?
Tu je citavo vrijeme bilo zarobljeno oko 50ak hiljada srpskih vojnika koji bi u suprotnom bili oko siska zadra itd![]()
koja teorija..
ta mi je u vrhu najpopularniji
![]()
0
pa nije me briga jer ne mogu birati onoga ko se izjasnjava ostali niti mogu u sarajevu birati mirka sarovicalaga-nini je napisao/la: ↑19 aug 2020, 16:16..nijew vas briga ko vlada al nek bude komšić..i nemoj se više vadit na čovića ni ja nemam dobro mišljenje o njemu al princip je bitan..kužiš..Fatih je napisao/la: ↑19 aug 2020, 16:04 Laganini, ti kritikujes mene i ostale za nase stavove. Ali, takvu pricu gone samo nacionalisti. Izvini molim te, ja kao Bosnjak, pripadnik najveceg naroda u BiH (to sam ti vec pisao,ali ne shvatas poentu) i danas imamo najmanje kontrole nad BiH obzirom na procenat.
Ali Boziji robe, evo neka nas "zanavijek" majoriziraju i Srbi i Hrvati u BiH, ali da rade za SVE NARODE. I podrazumijeva se, BiH. Boli mene briga ko vlada ako je posten. Svi smo upali u ovoliki lopovluk, jer, "neka kradu, ali neka se makar nasi" . Pa ti vidi gdje smo mi sada. STA CE NAM KANTONI, koji pojedose budzet, kao ajkula sardinu? Pa radi Hrvata. Pa majka mu stara, ponovicu to milion puta. Smanjiti administraciju sto je moguce vise. Skinuti naocare nacionalizma. Svima ce nema biti bolje.
Ne mogu da vjerujem da da mi, u 21 vijeku, govorimo o nekim plemenskim podjelama, i cijih ce vraceva vise biti u plemenskom vijecu.
Fuj!
kad ne mogu to onda mogu ono sto mi zakon trenutni dozvoljava a to je da izaberem komsica kao hr clana
kao sto "ti" u odnosu na mene sada iz bih prelazis u hr bez ikakvih karantena testova i sl iako ti je mjesto prebivalista mostar zahvaljujuci putovnici
kuzis ti?
0
..pusti ti koli ona je opet visoko pozicionirana .. Kolinda Grabar Kitarović ulazi u Međunarodni olimpijski odbor! ..slučajno al nije to tema previše ste brate osjetljivi vi bosnjaci to onda predje u kompleks..bila je kraljica dok vas nije malo pecnula ..a ne mos uvik ugodit imate Mesića i Pusićku oni znaju rec sto vam odgovara..eto pobigli smo s teme opet..
..e da da odgovorim na post..politika je sredstvo komunikacije u odnosu u i medjundrzava i nista pametnije se nije smislilo kao i demokracija..il sazivas anarhiju..a kod nas kazu imas takvu kakvu si zaslužio..
..e da da odgovorim na post..politika je sredstvo komunikacije u odnosu u i medjundrzava i nista pametnije se nije smislilo kao i demokracija..il sazivas anarhiju..a kod nas kazu imas takvu kakvu si zaslužio..
0
..koje ..krali humanitarnu..plaćali nam za izbjeglice i slične floskule..ok mogli ste lipo ic ubizbjeglistbo u Srbiju i tamo platit..isto humanitarnu iz turske priko Srbije..Itd itd
0
Fino sebi kažem, ne ulazi ne čitaj.
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Kakva korist kad ćeš je ti usrat’
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem