Moj stari je jednom tako izbušio novine i stavio na prsa. Kaže pomoglo mu.vjesticanametli je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:09 hajd oudravi brzo i dodi vam
imas li svinjske masti na novinu stavi pa na pluca bez zeze
Žene pitaju muškarce...
Re: Žene pitaju muškarce...
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13690
da znam od mnogih za to pa reko da mu reknem al islra me odmah rahmetile ubiOmmadawn je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:16Moj stari je jednom tako izbušio novine i stavio na prsa. Kaže pomoglo mu.vjesticanametli je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:09 hajd oudravi brzo i dodi vam
imas li svinjske masti na novinu stavi pa na pluca bez zeze
1
1
Nemoj se bezveze ubijat....Iskra je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:10Ubicusevjesticanametli je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:09 hajd oudravi brzo i dodi vam
imas li svinjske masti na novinu stavi pa na pluca bez zeze![]()
ako imas bronhitis ili ako ti dijete ima....svinjaska mast se propere i onda kao sto vjestica rece na novine pa na pluca sa obadvije strane, dupla majica uz tijelo pa u krevet...ujutro ko nov....ja sam kao djete prezivio zahvaljujuci tome.
Vjeruj mi da cu to uradit ako neprodje
2
2
Kozije mlijeko je dobro ko ima problema sa bronhitisom.
Iako stvarno nisam za te alternativne medicine, mada su i ove moderne nastale na prirodnoj bazi, od više ljudi sam čuo za to za novine i mašću na prsima.
Iako stvarno nisam za te alternativne medicine, mada su i ove moderne nastale na prirodnoj bazi, od više ljudi sam čuo za to za novine i mašću na prsima.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
I ja bih ti preporucio caj od bokvice i sljeza kombinovan sa djumbirom i zasladjen medom, ali vi iz medicinske struke ne vjerujete alternativnoj, dok s druge strane vjerujete da postoje vocni cajevi.

2
2
Vise pita sam napisala, svi smo cuvari svoga zdravlja, i svi donosimo odluke za sebe. Ako tvoj kasalj zraje toliko dugo, ako vec nisi onda bi trebao da posjetis ljekara, jer kasalj je simptom a ne bolest i on ima svoj uzrok.exliberal je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:25Nemoj se bezveze ubijat....
ako imas bronhitis ili ako ti dijete ima....svinjaska mast se propere i onda kao sto vjestica rece na novine pa na pluca sa obadvije strane, dupla majica uz tijelo pa u krevet...ujutro ko nov....ja sam kao djete prezivio zahvaljujuci tome.
Vjeruj mi da cu to uradit ako neprodje
Ako vec pribjegavas alternativnoj i pretpostavljas ju klasicnoj medicini onda se bar odluci za neki od dokazanih prirodnih ekspektoranasa ciji su blagotvorni ucinci klinicki ispitani i dokazani. Neki od njih su
Brsljan, timijan ,bijeli sljez, gvaifenezin i mirtol.
Stetno
P.s.
Ja kod blagog kaslja i na samom pocetku, ako cu sta nanositi na kozu onda je to ovo ,
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Qvar i nema frke s bronhitisom,inace par puta godisnje fasujem bez spreja.
0
Ja sam imao problema s kašljom i to mjesecima. Išao na preglede, ništa mi nisu našli.
Na kraju mi doktorica dala neki jaki sirup, nisam smio auto voziti ukoliko ga koristim (ima narandžasti trokut na etiketi što znači da se ne smije auto voziti prilikom korištenja istog) i nakon par dana me prošlo.
Na kraju mi doktorica dala neki jaki sirup, nisam smio auto voziti ukoliko ga koristim (ima narandžasti trokut na etiketi što znači da se ne smije auto voziti prilikom korištenja istog) i nakon par dana me prošlo.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Prekratka ti vezica frenulum prilikom Erekcija moze da povuce glavic na dole a moze se I pokidati I zestoko krvariti ova intervencija se rjesava malom operacijom produzenjem vezice, a ne obrezivanjem!!Ommadawn je napisao/la: ↑22 feb 2021, 20:15Tad još nisam bio sunećen i slabo ga zatego a ona nestrpljiva. I ja isto.
Nisam prvo ništa osjetio, nego da se pomaknemo, ja vidim krv, reko “Jesi ti to dobila?” a ona “Nisam bolan, prošle sedmice mi prošla”. Kad sam vidio šta je.... ono “pade ćuna u sekundi ispuše ko dušica”.
0
Znam. Ali ja sam rekao “reži sve!”. I od tad ama baš nikakvih problema i mnogo lakše higijenu održavati.Angela je napisao/la: ↑23 feb 2021, 08:37Prekratka ti vezica frenulum prilikom Erekcija moze da povuce glavic na dole a moze se I pokidati I zestoko krvariti ova intervencija se rjesava malom operacijom produzenjem vezice, a ne obrezivanjem!!Ommadawn je napisao/la: ↑22 feb 2021, 20:15
Tad još nisam bio sunećen i slabo ga zatego a ona nestrpljiva. I ja isto.
Nisam prvo ništa osjetio, nego da se pomaknemo, ja vidim krv, reko “Jesi ti to dobila?” a ona “Nisam bolan, prošle sedmice mi prošla”. Kad sam vidio šta je.... ono “pade ćuna u sekundi ispuše ko dušica”.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Posto muskarci pretjeruju u procjeni normalne duzine penisa pa zbog toga smatraju da nisu dovoljno obdareni moje pitanje za vas muske kako vi mjerite penis I koja duzina bi bila idealna po vasem misljenju??
0
Gurnem ga do kraja, ako udari - znaci kompatibilni smo u mjerama ...
2
2
Mjerim ga izrazom njezinog lica kad uđem u nju.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Tako mislite da se na osnovi izraza lica ociju nosa ruku moze donijeti zakljucak sve o toj penis veličini?? A da pitam kakav mu je izgled najvjerovatnije isto ne bih dobila pravi odgovor!!
0
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13690
wick je zakon za djecu i odrasle ja to preko 20 god imam u svim svojim kucama
nego vi jos o kitama
nego vi jos o kitama
0
Qurac ko qurac. Šta? Trebam sad uzeti šubler, metar i mjeriti ga? Zbog čega?
Meni je u interesu da zadovoljim partnerku s kojom se seksam.
Meni je u interesu da zadovoljim partnerku s kojom se seksam.
3
2
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem