Tako mislite da se na osnovi izraza lica ociju nosa ruku moze donijeti zakljucak sve o toj penis veličini?? A da pitam kakav mu je izgled najvjerovatnije isto ne bih dobila pravi odgovor!!
Sa takvim avatarom sigurno neces mnogo saznati ...
Ariel je napisao/la: ↑23 feb 2021, 09:39
Velicina nije bitna, moze i mikropenis imati bitno je kako s tim sta ima upravlja i zna li zadovoljiti osobu s kojom je
Angela je napisao/la: ↑23 feb 2021, 08:43
Posto muskarci pretjeruju u procjeni normalne duzine penisa pa zbog toga smatraju da nisu dovoljno obdareni moje pitanje za vas muske kako vi mjerite penis I koja duzina bi bila idealna po vasem misljenju??
cuj kako ga mjerim.
angela jel imas macku?...ako imas odakle joj mjeris rep
Velicina nije bitna, moze i mikropenis imati bitno je kako s tim sta ima upravlja i zna li zadovoljiti osobu s kojom je
To je sto oni hoce da kazu
Nije istina, nista bez velicine.
Ko ne postuje malog nije vrjedan veliikog a za stimulaciju G tacke nije potrebna gigantska duzina blaga zakrivljenoost bucmastog glavica prakticnija je od institiranja 20 cm!
Angela je napisao/la: ↑23 feb 2021, 08:43
Posto muskarci pretjeruju u procjeni normalne duzine penisa pa zbog toga smatraju da nisu dovoljno obdareni moje pitanje za vas muske kako vi mjerite penis I koja duzina bi bila idealna po vasem misljenju??
cuj kako ga mjerim.
angela jel imas macku?...ako imas odakle joj mjeris rep
Nemam macku a znam da to mjerenje treba pocinjati sa povrsinom stomaka tako da imas jasnu pocetnu tacku, u stanju mirovanja mozes ga cvrsto uhvatit za glavic I ispravis ga tako da ide duz mjeraca, u mirovanju prosjecna duzina iznosi 8 cm precnik 3,2cm a najduzi zvanicno potvrdeni penis u erekciji iznosi 34,5cm!
To je sto oni hoce da kazu
Nije istina, nista bez velicine.
Citala sam iskustva zena koji su spavale sa muskarcima koji su imali mikropenis i neke kazu da im je bilo odlicno jer se muskarac bas potrudi da ih zadovolji. Seks sam, penetracija, mozda nije nesto ali ostalo sve bude kazu odlicno. Nekima sama penetracija nije toliko bitna.