Žene pitaju muškarce...
Re: Žene pitaju muškarce...
Knjigu u ruke,ne sjecam se.Na telefonu sam citao Witchera,pet ili sest knjiga.Ne znam broj stranica.
1
1
Cisto informativno,velicina stopala ne igra ulogu u velicini malca.Iz prve rukepink floydd je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:20reference radi, 28 cm je dužina stopala ako nosiš broj 44![]()
3
1
2
2
To ti po onoj ruskoj formuli kada su istrazivaci tvrdili da su pronasli formulu pomocu koje se na osnovi duzine stopala moglo izracunati Ipink floydd je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:20reference radi, 28 cm je dužina stopala ako nosiš broj 44![]()
0
Dobra fora,ali neces saznatiAngela je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:31To ti po onoj ruskoj formuli kada su istrazivaci tvrdili da su pronasli formulu pomocu koje se na osnovi duzine stopala moglo izracunati Ipink floydd je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:20
reference radi, 28 cm je dužina stopala ako nosiš broj 44![]()
Duzina penisa =(duzina stopala +5 centimetara) :2
e ajd probajte
![]()
2
2
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Mislio sam na vizuelnu referencu, broj 44 je 28 cm....a zamisli 34
Po toj ruskoj formuli ja bi trebao imati močugu od 32 cm
Po toj ruskoj formuli ja bi trebao imati močugu od 32 cm
2
2
Jes dobro biti musko.
Zene: mora biti visok, imat velik, visok IQ, puno love, pazljiv, muskarcina a i pi.da ponekad, grub, a i njezan.
Isto zena:
Necu se brijati
Zene: mora biti visok, imat velik, visok IQ, puno love, pazljiv, muskarcina a i pi.da ponekad, grub, a i njezan.
Isto zena:
Necu se brijati
5
1
2
1
1
2
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
a mozes tek mislit kakve su joj noge ili ispod pazduha.
to sam primjetio sad kod nekih mladjih cura da je fora da se noge nebriju ....bas ono uf :(
i naravno grudnjaci se nenose sto je ok
jesenas ide tako jedna i razmahalo se na sve strane i neki tipovi gledaju i ona stade i napade ih...sto gledate, dok je ovaj jedan stari grk nije poslao u pm cuj sto gledamo jel to zabranjeno...mrs.
to sam primjetio sad kod nekih mladjih cura da je fora da se noge nebriju ....bas ono uf :(
jesenas ide tako jedna i razmahalo se na sve strane i neki tipovi gledaju i ona stade i napade ih...sto gledate, dok je ovaj jedan stari grk nije poslao u pm cuj sto gledamo jel to zabranjeno...mrs.
2
2
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
Puhni Israfile vise...momci cupaju a zene puscaju...
5
5
abysmal depths are flooded
PotvrdjujemAtomic je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:22Cisto informativno,velicina stopala ne igra ulogu u velicini malca.Iz prve rukepink floydd je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:20
reference radi, 28 cm je dužina stopala ako nosiš broj 44![]()
![]()
U mene je veci
1
1
I say what I think, I think what I say
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13690
fuj vala to minje bas neuredno
DZes bit ko bascha tuDZa zapuschana
DZes bit ko bascha tuDZa zapuschana
3
2
1
1
Vidio sam na fejsu,nesto rece,nece se sredjivati vise.Ovo u fazonu kao blagoslov
1
1
Back to the roots i guessexliberal je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:11 a mozes tek mislit kakve su joj noge ili ispod pazduha.
Jos malo pa se nece znati ni fizički ko.je musko u kuci.
0
Until I die!
Until I die!
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13690
to isto kad kazu ko ima veliki nos ima velik ponos....lazu majku impink floydd je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:38 Mislio sam na vizuelnu referencu, broj 44 je 28 cm....a zamisli 34![]()
Po toj ruskoj formuli ja bi trebao imati močugu od 32 cm![]()
2
2
Ma samo treba biti mrsav.
1
1
Until I die!
Until I die!
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
kod mene je mali al je zato tanakexliberal je napisao/la: ↑23 feb 2021, 19:10to isto kad kazu ko ima veliki nos ima velik ponos....lazu majku impink floydd je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:38 Mislio sam na vizuelnu referencu, broj 44 je 28 cm....a zamisli 34![]()
Po toj ruskoj formuli ja bi trebao imati močugu od 32 cm![]()
![]()
3
3