Nedostaje mi mama..otac... nedostaju mi price sa njima.. vise od godinu i pol nisam ih vidjela.Nedostaju mi bas..bas..razgovaram svakodnevno sa njima..ali..nije to ono sto trebam...
Trebam da ih zagrlim..izljubim...
Ko vama / sta nedostaje..?
Nedostaje mi neko za koga sam nekada mislio "da smo istiski jedna cijelina", ali i ta mi činjenica i danas stvara zadovoljstvo, jer mi je omogućila makar na jedan period da to doživim, što će vjerovatno većina teško doživjeti ikada.
Ali me je život naučio kako "jedna cijelina" nije nužan recept za uspjeh, a pogotovo sreću. Vjerujem da ljudi imaju svoje "srodnike" koje osjećaju iznutra da postoje.
Ali život ima svoj jing i jang, sklad i nesklad, i takvu harmoniju nipošto ne treba narušavati. Svaki će naš "srodnik" pronaći svoju sreću u onome što ona sutšinski sa sobom nosi.
Nedostajanje je, kao radost i tuga, prirodno duševno stanje, zbog koga se osjećamo živim. Samo je sklad moguć u svojoj asimetričnoj formi.
4
22
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Moji svi. Probudila sam se s tezinom u grudima...tesko disem, placna sam...samo me jos @storm drzi da ne potonem. A ne smijem .misliti koliko mi i on nedostaje.