Ljubomora

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31149

Re: Ljubomora

Post Postao/la hani_jong_un »

daa, ujutru dok sam iso na faks
1
1 slika
1811
Lana
Moderator
Moderator
Reactions: 24950

Post Postao/la Lana »

Hannibal je napisao/la: 21 aug 2020, 22:34 daa, ujutru dok sam iso na faks
Ne lazi zenu :muhadzir
1
1 slika
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 10644

Post Postao/la MunDzi »

Lana je napisao/la: 21 aug 2020, 22:35
Hannibal je napisao/la: 21 aug 2020, 22:34 daa, ujutru dok sam iso na faks
Ne lazi zenu :muhadzir
Mozda jeste on.
Povadio sebi zube.
Sprema se za diplomski.
Diplomski rad - kako sam sebi nasarafiti nove zube. :ovaj
3
2 slika 1 slika
Maksuz svratila
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 704

Post Postao/la Maksuz svratila »

Spinerka je napisao/la: 21 aug 2020, 18:17 Mozda je i ona -samo ljubazna... a, mi to vidimo kao 'napad'.
...ajd da ne kažem... :kava ... ali ne mogu, ma neću bolan šta se ja imam pred tobom tu naduravat ...da nađem pogodniju riječ od vala ne seri...slikazna se šta je ko fol ljubaznost, šta je konkretno koketiranje... :kava

...pred tvojim očima scenario mozga ispiranje... možeš ti se praviti mutava...knedla u grlu, ismijava te i štitnjača...i rječita da budeš ko R2D2 koliko god hoćeš ubjeđuj sebe da nije to to...duša draga, vidi je što je ljubazna... prema mužu/dečku... sva je ona tako njemu ali, jebeno... ali ne i meni mazna...ma more, u tri lijepe pičke materine takvu treba zaćerati...slika iskompleksiraj fufe...ma ima svo perje da leti...slika

slika
4
4 slika
...kineski mačak...slika
Spinerka
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 567

Post Postao/la Spinerka »

Maksuz svratila je napisao/la: 22 aug 2020, 17:53
Spinerka je napisao/la: 21 aug 2020, 18:17 Mozda je i ona -samo ljubazna... a, mi to vidimo kao 'napad'.
...ajd da ne kažem... :kava ... ali ne mogu, ma neću bolan šta se ja imam pred tobom tu naduravat ...da nađem pogodniju riječ od vala ne seri...slikazna se šta je ko fol ljubaznost, šta je konkretno koketiranje... :kava

...pred tvojim očima scenario mozga ispiranje... možeš ti se praviti mutava...knedla u grlu, ismijava te i štitnjača...i rječita da budeš ko R2D2 koliko god hoćeš ubjeđuj sebe da nije to to...duša draga, vidi je što je ljubazna... prema mužu/dečku... sva je ona tako njemu ali, jebeno... ali ne i meni mazna...ma more, u tri lijepe pičke materine takvu treba zaćerati...slika iskompleksiraj fufe...ma ima svo perje da leti...slika

slika
. komentarisemo detalj -koji je iznijela -jedna strana- je li to dovoljno za osudu --druge- ne - da li se desio 'incident' vjerujem da jeste, ako je 'incident'

..ja ne pijem vino ali, sam bila u drustvu gdje se probavalo vino iz casa drugih osoba... da bi razmjenili utiske..
.. i zadnje.... muz nije shvatio kao 'nabacivanje' - da li vjerovati njemu ili supruzi koja je navela- da je ljubomorna...
.. odstraniti prijateljicu, ok ali da li je problem odstranjen..... :ovaj :ovaj
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1170

Post Postao/la laga-nini »

..spin fulala si temu ..muz je svatio al se pravio blesav a sebi pomalo likova..Lana sredi je.. :oke :oke :oke
0
Spinerka
Perspektivni član
Perspektivni član

a, ti to znash... :mmm :DDD

pa, problem je I muskarac- da ne ulazimo u privatnu sitaciju forumashice, koja je navela situaciju ----- ovo moze biti kao primjer... a, u druzenjima ima svasta.. vjerujem... :zbunj ne mali povod za razvode
0
Maksuz svratila
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 704

Post Postao/la Maksuz svratila »

Spinerka je napisao/la: 22 aug 2020, 18:03
. komentarisemo detalj -koji je iznijela -jedna strana- je li to dovoljno za osudu --druge- ne - da li se desio 'incident' vjerujem da jeste, ako je 'incident'

..ja ne pijem vino ali, sam bila u drustvu gdje se probavalo vino iz casa drugih osoba... da bi razmjenili utiske..
.. i zadnje.... muz nije shvatio kao 'nabacivanje' - da li vjerovati njemu ili supruzi koja je navela- da je ljubomorna...
.. odstraniti prijateljicu, ok ali da li je problem odstranjen..... :ovaj :ovaj
...ma ne trebam ja saslušati njenog muža... :kava ...ne razvlačimo Mundžin život ili bilo čiji okolo naokolo, kao prvo skroz neumjesno i nije lijepo...o tome kraj čuprice i . slika

...žena je navela taj primjer konkretno...slikama i da je hipotetički to u svrhu teme bilo izmišljeno ...meni je odveć dovoljno da toj istoj kurvetini konkretno jasno i koncizno odsviram aut iz njene kvarne igrice... :kava

...a drži, je li ...slikado sebe...mirno ignoriši...pogledaj ko fol na sat, u mob...okolo ko merkat šetaj pogled ...ne reagiraj...ma pusti ih...da vidiš granice dokle može neko ići...slika

...u neka doba hajd ti ženo /djevo idi bona lezi...lijepo spavaj umorna si...cijeli dan si na nogama bila...brinem za te, a znaš mene... :kava ...jooj niko nema ovako dobre cure/žene ...pa u obraz poljubac...slika ja ću još malo sa njome ostati poslije ću ja kući stići...ako ti se ne javim zaspao sam, znaš...jesi aha baš...naravno da ću da držim do sebe...odmah bez da trepnem počinje to "držanje do mene same" u momentu kad ju odjebem i to sasječem...imaju se itekako granice... :kava

...a belaj se, jaštaradi ...odstranjuje hirurški, precizno hladne glave...slikasvaki put u hodu sataratiraaaaa...kad su nam već tako peronaže jebeno ljubazne... :kava

slika
1
1 slika
...kineski mačak...slika
Spinerka
Perspektivni član
Perspektivni član

...žena je navela taj primjer konkretno...slikama i da je hipotetički to u svrhu teme bilo izmišljeno ...meni je odveć dovoljno da toj istoj kurvetini konkretno jasno i koncizno odsviram aut iz njene kvarne igrice... :kava
...
hm.. to je jednostavno.. ali, problem nije rijeshen, ako je problem.. ljubomora time nije izlijecena niti odstranjena

-- do nove prilike do nove sitacije :ehe
1
1 slika
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 35084

Post Postao/la dmr »

Ja se ispricavam sto ovako upadam, samo bih rekao da se nikako ne slazem sa kvalifikacijama mog kolege muza da je blecak i blento, if you don't mind :mmm

Nastavite :dmr
3
1 slika 1 slika 1 slika
:damir
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

I sad mi nece vjerovati da nisam ljubomorna.
Vjerujte mi nisam.
Niti je on tip koji se okrece za suknjama ili tip na koga zene lete ko lude.

Ovo se jednostavno radilo o osobi koja je po prirodi provokativna i zeljna da uvijek bude u centru paznje.
Mislim da joj je cilj bio da ja planem na javnom mjestu pa da poslije moze beciti oci u cudu kako sam luda i slicno.
Nisam joj priredila to zadovoljstvo.
I nije prijateljica, nego poznanica.
I ne spinerka, dzaba spinujes, problema nema.
Problem je eliminisan. :haya
I da, to je bilo prije 10 godina.
0
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

Sad nesto razmisljam.
Da li je spinerka Venera? ;sokona
2
1 slika 1 slika
storm
Administrator
Reactions: 38012

Post Postao/la storm »

MunDzi je napisao/la: 22 aug 2020, 22:25 Sad nesto razmisljam.
Ma jok... :D
Kad bude Venera došla, nepogrešivo ćeš znati :oo
2
1 slika 1 slika
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

storm je napisao/la: 22 aug 2020, 22:28
MunDzi je napisao/la: 22 aug 2020, 22:25 Sad nesto razmisljam.
Ma jok... :D
Kad bude Venera došla, nepogrešivo ćeš znati :oo
Na trenutak me strecnu.
Slican stil pisanja. :D
1
1 slika
Lana
Moderator
Moderator
Reactions: 24950

Post Postao/la Lana »

MunDzi je napisao/la: 22 aug 2020, 22:22 I sad mi nece vjerovati da nisam ljubomorna.
Vjerujte mi nisam.
Niti je on tip koji se okrece za suknjama ili tip na koga zene lete ko lude.

Ovo se jednostavno radilo o osobi koja je po prirodi provokativna i zeljna da uvijek bude u centru paznje.
Mislim da joj je cilj bio da ja planem na javnom mjestu pa da poslije moze beciti oci u cudu kako sam luda i slicno.
Nisam joj priredila to zadovoljstvo.
I nije prijateljica, nego poznanica.
I ne spinerka, dzaba spinujes, problema nema.
Problem je eliminisan. :haya
I da, to je bilo prije 10 godina.
Pa ja ti vjerujem,kada kazes da nisi ljubomorna.
Samo ti sa potpunim pravom mozes da zamjeris i njemu i njoj,ja vjerujem da je doticna to namjerno uradila da bi vidjela tvoju reakciju.Mozda ti nisi toliko njoj zamjerila koliko si zamjerila svom muzu,sto nije reagovao na drugi nacin.
Prema tome drugi put slucajno ako bi se desilo nesto slicno znas sta ti je raditi :oo
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Gudi
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 700

Post Postao/la Gudi »

Probaj i ti sa kakvim.. sta fali...nece se ni on ljutiti.... :ha
1
1 slika
test 👾
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

Lana je napisao/la: 22 aug 2020, 22:48

Pa ja ti vjerujem,kada kazes da nisi ljubomorna.
Samo ti sa potpunim pravom mozes da zamjeris i njemu i njoj,ja vjerujem da je doticna to namjerno uradila da bi vidjela tvoju reakciju.Mozda ti nisi toliko njoj zamjerila koliko si zamjerila svom muzu,sto nije reagovao na drugi nacin.
Prema tome drugi put slucajno ako bi se desilo nesto slicno znas sta ti je raditi :oo
To je bio one-off.

A sta mi je raditi ako se opet desi? :oo
0
Odgovori

Natrag na “Ljubav i veze”