Koliko imate godina..
Re: Koliko imate godina..
Ne manje od 20 i ne vise od 40.Mada se moze malo produziti jos koja godina.
Najbolje godine
Najbolje godine
0
Koliko sam samo puta mor'o vadi't ličnu jer ja se smijem i onda pomisle da se glupiram i namjerno govorim više nego što imam. 
2
1
1
1
Na dovla.netu(ugasen prije desetak godina) svi su me persirali zbog mojih godina.
Tamo je zalazila mala raja poput Avde(Sidran), bivseg kosarkasa Zeljeznicara i legende FIS-a Vjeceslava Tolja, politicara, gimnasticara i jos jednog FIS-ovca Dr. Djokanovica, novinara i marindvorskog laufera Pavla Pavlovica, osebujnog profesora engleskog jezika i lingvistike Dr. Mithada Ridjanovica, Jasmina Gelje, Jana Berana, Bogdana Tanjevica i mnogih drugih znanih i neznanih likova koji su vecini clanova Behara potpuno nepoznati, nerazumljivi i zapravo nebitni.
Sve brodolomnici sa broda Rajvosa koji je davno potonuo.
Tamo je zalazila mala raja poput Avde(Sidran), bivseg kosarkasa Zeljeznicara i legende FIS-a Vjeceslava Tolja, politicara, gimnasticara i jos jednog FIS-ovca Dr. Djokanovica, novinara i marindvorskog laufera Pavla Pavlovica, osebujnog profesora engleskog jezika i lingvistike Dr. Mithada Ridjanovica, Jasmina Gelje, Jana Berana, Bogdana Tanjevica i mnogih drugih znanih i neznanih likova koji su vecini clanova Behara potpuno nepoznati, nerazumljivi i zapravo nebitni.
1
1
Kako se pise "Ti si idiot"?
Baš lijepo onda što si ti ovdje da nas prosvijetliš o tim ljudima i ostaviš nam u amanet da znamo prenijeti na buduće generacije.grunf je napisao/la: ↑22 apr 2021, 12:22 Na dovla.netu(ugasen prije desetak godina) svi su me persirali zbog mojih godina.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
ne bih se složio
ta žena je pred penziju bgm
2
1
1
1
abysmal depths are flooded
Prosjecne godine forumasa/ica koji su se izjasnili o godinama je oko 37 godina. Upravu je @storm.
25 forumasai/ica su rekli koliko su stari.
5 forumasa/ica ima izmedju 20 i 30 godina.
11 forumasa/ica ima izmedju 30 i 40 godina.
9 forumasa/ica ima izmedju 40 i 50 godina.
Najmladji forumas/ica ima 26 godina, a najstariji 47 godina.
25 forumasai/ica su rekli koliko su stari.
5 forumasa/ica ima izmedju 20 i 30 godina.
11 forumasa/ica ima izmedju 30 i 40 godina.
9 forumasa/ica ima izmedju 40 i 50 godina.
Najmladji forumas/ica ima 26 godina, a najstariji 47 godina.
3
3