Spavala 4 sata , ali dobro.
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Uh moja sestra je to imala a i ja danas dan povremeno.
Moja se žena jednom istraumirala skroz. Zajebano je to, uff...
Kod mene su ratne traume pa onda naleti tako.
Kćerka jednom sanjala da sam ja umro. Jedva je smirili.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Uhhh, duša moja.
Postiš? Da ti dragi Allah olakša, primi i u kabul upiše.
Svaka čast i tebi i svima koji poste, divim vam se, jednostavno nemogu opisati tu oduševljenost.
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Neka mi vjernici ne zamjere, ali to što vi radite po meni nije post, nego nezdravo hranjenje. Barem koliko sam ja upućen... 
Ja sebi tu i tamo namjernim koli dan, pa i tri dana posta, ali to znači 24 sata na čaju bez šećera i u nastavku hranjenje kao da ništa nije bilo...
Ja sebi tu i tamo namjernim koli dan, pa i tri dana posta, ali to znači 24 sata na čaju bez šećera i u nastavku hranjenje kao da ništa nije bilo...
1
1
Znaju se propisi posta. Postimo od svitanja do sumraka. Sta ko nakon posta jede njegova je licna odluka, i inace cime se hrani.Mehaning je napisao/la: ↑08 maj 2021, 08:53 Neka mi vjernici ne zamjere, ali to što vi radite po meni nije post, nego nezdravo hranjenje. Barem koliko sam ja upućen...
Ja sebi tu i tamo namjernim koli dan, pa i tri dana posta, ali to znači 24 sata na čaju bez šećera i u nastavku hranjenje kao da ništa nije bilo...![]()
1
1
I tebi Bellice isto zelim. Hvala ti na lijepim .riječima.
Lijrpo te vidjeti bonaaaa
1
1
I odgovara ti takav rezim? Ja muslim da to ne bih mogla, takav mi metabolizam i to bi mi bio preveliki udar.Mehaning je napisao/la: ↑08 maj 2021, 08:53 Neka mi vjernici ne zamjere, ali to što vi radite po meni nije post, nego nezdravo hranjenje. Barem koliko sam ja upućen...
Ja sebi tu i tamo namjernim koli dan, pa i tri dana posta, ali to znači 24 sata na čaju bez šećera i u nastavku hranjenje kao da ništa nije bilo...![]()
0
Jutro ekipa
Jel ko banovan?
Jel ko banovan?
4
3
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Kompanija od Jessice Albe Honest procjenjena na oko 1.5 milijardu dolara. 
2
1
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Odoh ja truniti o kontracepciji i malo obnoviti svoje znanje
..
Zato volim svoj pf, refresam se

Zato volim svoj pf, refresam se
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
Evo dobro. Razmisljam da li da idem u prodavnicu Ili ostavim to za poslijepodne.
Jesi se naspavala?
0
A sad adio