Kad probam Mikado, javim utisak o ovih dodatnih 2%
Da, 70% je savršena

Kad probam Mikado, javim utisak o ovih dodatnih 2%

Evo razbudjujem se, vreme mi pokvarilo vikend plan, al hajd...

A potrefile se dvije čokolade, kupljene u različito vrijeme, a meni mogu dugo biti, jer jedem u malim količinama.
A evo radno...danas.po kuci sutra u dezuru ali hvala.na pitanju, dobro. I ovdje vrijeme.nije bas nesto

Jos kad je s dodatkom narandze i almondaCrvena Nit je napisao/la: ↑08 maj 2021, 14:27 Kad probam Mikado, javim utisak o ovih dodatnih 2%![]()
Da, 70% je savršena![]()

Stavi luster u kadu i istuširaj ga
To je bezveze,pojesti 2,3 kocke.Crvena Nit je napisao/la: ↑08 maj 2021, 14:29A potrefile se dvije čokolade, kupljene u različito vrijeme, a meni mogu dugo biti, jer jedem u malim količinama.![]()
Ne podržavam to što je uradio i ne sviđa mi se, ali ga ne svrstavam u istu ravan kao neko ko je recimo gađao građane Sarajeva snajperom i uživao u tome i mrzi sve što ima veze sa BiH. To dvoje se ne može povezati i tvrditi da je to isto, jer je to i suviše simplificirano gledište kad je u nekoliko navrata pokazao da je i prijatelj BiH i donirao preko 1m KM koje nije samo išlo preko RS. Ovo naravno ne znači da sutra on ne bi to isto radio kao taj snajperista devedesetih i to mi je sasvim jasno.Socrates je napisao/la: ↑08 maj 2021, 07:02Pa šta, nije isti, ali je manji? Ili nije nikako?MarlboroGold je napisao/la: ↑08 maj 2021, 05:30
Pa to je više PR nego išta drugo. Da je isti kao taj u Višegradu ne bi prišao Visokom i piramidama, a kamo li hvalio i reklamirao, kao i ostalo što je činio za BiH. Tu mora postojati distinkcija... nemoguće ih je staviti u istu ravan. Ne ide takvo rezonovanje druže nikako.
Ti si sada Novaka sveo na nivo mentalnog bolesnika, istina, talentiranog da šamara tenisku lopticu, koji nije u stanju da spozna da je Draža Mihailović zločinačko smeće. Jel' to onda ni Bošnjaci ne bi trebali zamjerati Nurkiću što promovira džamiju Ante Pavelić? Jbg PR, pa ko prije do promocije većeg zločinca.

To je previšeAtomic je napisao/la: ↑08 maj 2021, 15:32To je bezveze,pojesti 2,3 kocke.Crvena Nit je napisao/la: ↑08 maj 2021, 14:29
A potrefile se dvije čokolade, kupljene u različito vrijeme, a meni mogu dugo biti, jer jedem u malim količinama.![]()
Stuci je cijelu,vidices kako hormon srece djeluje![]()
Idi otvori temu da imam.gdje prebaciti

najbolje ga baciti i okačiti plafonjeru ili postaviti onu led rasvjetu..Crvena Nit je napisao/la: ↑08 maj 2021, 14:32Stavi luster u kadu i istuširaj ga
Najgori su komplicirani lusteri za čišćenje. :face