a vala na autopijacu mozes i u opancima hahaMoonlight je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:56 Sad citam ovo Arielino s japankama.
Tako ja bila jednom kod svojih. Ljeto. Dosla u tenama i bijelim carapama. Bebica mala, ja mlada i pogubljena. I govore oni hajmo na autopijacu. Ja rekoh gdje cu s bebom, nema sanse,zubici rastu,nervozan... kaze brat ja cu s njim u kolica i setat,voli me,ne brini,hajde.... Kako su me zbrzili,mi u auto i tamo. Prarkiramo kod Wise i cekamo da predjemo cestu. Ja pogledam dole, obula gumene papuce i jos na bijele carape
Imam negdje i sliku
Naše gluposti
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31133
Re: Naše gluposti
2
2
1811
Svi ljudi čine takve ili slične greške. Eto, oni se naučeni rodili. Reci, izgubila se, vratila se, zavežite.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Aaaa sjetila sam se necega. Na poslu sam se jednom na telefonu javila umjesto " ~IME FIRME~ molim" sa "IME FIRME.COM~ molim" 
5
5
Ako hoces dat cu ti broj od strine pa ti pokusaj da pricas s njom o bilo cemu
0
Ukucao na navigaciji lokaciju zicare da ne lutam.Vodilo me kroz neke sokake,mislio sam da ce mi policiju neko zvati.Onolike stepenice nisam vidio 
2
2
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Otisla kod drugarice za Bajram i njenom ocu pruzila ruku i rekla Sretan 8.mart 
5
4
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Meni djed umro i dosla komsinica,starija zena,pruza ruku i kaze:
"Da ti cestitam sto ti je djed umro".
Gledam u zenu i ne vjerujem
3
3
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Prosle godine sredjujem ormar i tipkam s @Miss Y. ,a trebam na posao. I kazem njoj Stala sam u suknjicu iz srednje.
Naravno uslikam se u ljubicastom minjaku u sjedecem polozaju iz pticije perspektive.
I posaljem Missy sliku. Odjednom viber gori. Pogledam, grupa roditelja iz malcevog razreda,svi salju upitnike i smajlice
Naravno uslikam se u ljubicastom minjaku u sjedecem polozaju iz pticije perspektive.
I posaljem Missy sliku. Odjednom viber gori. Pogledam, grupa roditelja iz malcevog razreda,svi salju upitnike i smajlice
7
6
1
1
Control + Alt + Delete
Imamo grupni chat nas 10ak i tu je vazda spica. Zajebancije i to. Notifikacije za taj chat su uglavnom ugasene.
Udjem jedan dan, niko nista ne pise. I napisem.. kakva je ovo dzenaza ba?
Nisam znao da je jednom jaranu iz chata umro otac par sati prije
Udjem jedan dan, niko nista ne pise. I napisem.. kakva je ovo dzenaza ba?
Nisam znao da je jednom jaranu iz chata umro otac par sati prije
5
1
3
1
3
1
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
Ja imam grupu sa posla na wzp..znaci sve kolege su tu i sefovi i sefice.. kad god decku saljem nesto provjerim sto puta kome saljemMoonlight je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:24 Prosle godine sredjujem ormar i tipkam s @Miss Y. ,a trebam na posao. I kazem njoj Stala sam u suknjicu iz srednje.
I posaljem Missy sliku. Odjednom viber gori. Pogledam, grupa roditelja iz malcevog razreda,svi salju upitnike i smajlice![]()
0
Jos jedna s posla. Trebali platiti jedan racun, i ja sam to nesto sa jednog, nesto sa drugog, nesto sa treceg racuna, kako je gdje bilo para, i sa ovog treceg umjesto da uplatim na racun dobavljaca uplatim na drugi racun, napravim ustvari samo prenos sredstava sa jednog na drugi racun.
Dobro je to bilo da nisam nekom desetom uplatila

Dobro je to bilo da nisam nekom desetom uplatila
3
1
2
2
Joj to dobro paziEvelyn je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:30Ja imam grupu sa posla na wzp..znaci sve kolege su tu i sefovi i sefice.. kad god decku saljem nesto provjerim sto puta kome saljemMoonlight je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:24 Prosle godine sredjujem ormar i tipkam s @Miss Y. ,a trebam na posao. I kazem njoj Stala sam u suknjicu iz srednje.
I posaljem Missy sliku. Odjednom viber gori. Pogledam, grupa roditelja iz malcevog razreda,svi salju upitnike i smajlice![]()
najveci strah mi je da nesto ode na krivu adresu.. i to pogotovo posao.. a u grupi se pise non stop nesto tako da mi je uvijek pri vrhu u razgovorima :face
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Tako je nesto moj hairlija slao voice kad dodjem vecera pa ce da me ljubi. I poslao svojima u grupu. Stari mu napisao E mene vala neces ljubitiEvelyn je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:30Ja imam grupu sa posla na wzp..znaci sve kolege su tu i sefovi i sefice.. kad god decku saljem nesto provjerim sto puta kome saljemMoonlight je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:24 Prosle godine sredjujem ormar i tipkam s @Miss Y. ,a trebam na posao. I kazem njoj Stala sam u suknjicu iz srednje.
najveci strah mi je da nesto ode na krivu adresu.. i to pogotovo posao.. a u grupi se pise non stop nesto tako da mi je uvijek pri vrhu u razgovorima :face
3
3
Control + Alt + Delete
Greskom sam popila suplement koji je bio namijenjen psu 
2
2
"Treba otimati radost danima što bježe".
pa jel opasno to
i jel ukusno
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.