Ja bas razmisljam sta bi bilo da smo se poljubili, da smo bili npr 2 mjeseca skupa
O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
2
2
Nisam i necu nikad.. ovo nije moje, ali sam bas zavoljela ovde sve
3
1
2
2
Pa sta da se kaze o osobi koja pozajmljiva od prijatelja auto i tim se folira.. i jos da je bar nastavio da laze nego poslije rekao to je od frenda.. mislim koja svrha onda sto si uzeo kad kazes nije tvoje
2
2
pa to
strasno
gorih ljudi nema bgm
na vrijeme si se ti njega rijesila
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Hajd' sto Evlyn, nego i smajlic. Imam osjecaj da bi ga pregazila autom, samo da nije novo. 
4
4
ja sam tim Muki
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Tako je i meni jedan, jos nisam ni izasla s njim nego iz razgovora na viberu skontala da ne zelim da prican vise s njim a ni da ga upoznajem uzivo.. i on kada sam ga blokirala me uzeo zvati sa drugog broja, i onda i taj broj blokirala kad nakon nekog vremena on mene sa nekog treceg broja zvao, jedva sam ga se sto kaze @Evelyn kotarisala. Sreca pa mu nisam dala informacije o tome gdje zivim tacno, adresu. Ja sve fino mu govorila ne zelim da pricam s tobom i dok mu grubo reagovala nije htio da prestane zvati 
3
1
2
2
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Adresu nikome nikad ne daji, jedino kad nekoga bas dobro upoznas i vidis da je normalan. Zaprijetis mu da ces ga prijaviti policiji samo zbog uznemiravanjaAriel je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:30 Tako je i meni jedan, jos nisam ni izasla s njim nego iz razgovora na viberu skontala da ne zelim da prican vise s njim a ni da ga upoznajem uzivo.. i on kada sam ga blokirala me uzeo zvati sa drugog broja, i onda i taj broj blokirala kad nakon nekog vremena on mene sa nekog treceg broja zvao, jedva sam ga se sto kaze @Evelyn kotarisala. Sreca pa mu nisam dala informacije o tome gdje zivim tacno, adresu. Ja sve fino mu govorila ne zelim da pricam s tobom i dok mu grubo reagovala nije htio da prestane zvati![]()
1
1
O cenzuri 
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Sigurna sam da onda nećeš poslije kmečati kad ti se vrati istomjerno..
1
1
Neka ljubav caruje..