Ovo još niste znali o meni
Re: Ovo još niste znali o meni
Uvijek mogu gledati dr House-a, Castle i Shawshank Redemption
Nema veze koliko sam puta odgledao...
Nema veze koliko sam puta odgledao...
0
I say what I think, I think what I say
..plaka sam kad je partizan da Olimpiji gol u 98 minuti od žalosti i jedan jedini put u životu od radosti kad je Goran osvojio Wimbledon..
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Dva mjeseca sam radila u uredu za rezerviranje termina za ukope, ispracaje i kremacije.
Kad sam pocela sama da sklapam epitafe napustila sam posao.
Kad sam pocela sama da sklapam epitafe napustila sam posao.
6
6
Priča mi mama nedavno...
Gdje god sam išao, izlet sa vrtićem, školom, sa klubom... Ja se vratim bez para...
I pitala me jednom...
"sine, pa zar do zadnjeg dinara, pare potrošiš u bocu sve?"
Moja je izjava bila...
"mama... Kupim si svega, da skoro sve ode... Onda one žute bacim... Što da mi zvekecu u džepu, a ništa ne mogu kupiti?
Budala bacio u zbunj uvijek :ha
Gdje god sam išao, izlet sa vrtićem, školom, sa klubom... Ja se vratim bez para...
I pitala me jednom...
"sine, pa zar do zadnjeg dinara, pare potrošiš u bocu sve?"
Moja je izjava bila...
"mama... Kupim si svega, da skoro sve ode... Onda one žute bacim... Što da mi zvekecu u džepu, a ništa ne mogu kupiti?
Budala bacio u zbunj uvijek :ha
4
3
1
1
Kad smo kod djetinjstva.
Uvijek sam ustajala rano, čak i vikendom, pa da ne budim roditelje, zabavljam se crtajući po zidu i vratima, onda to brže bolje perem spužvom i deterdžentom za sudje dok ne ustanu ...

Uvijek sam ustajala rano, čak i vikendom, pa da ne budim roditelje, zabavljam se crtajući po zidu i vratima, onda to brže bolje perem spužvom i deterdžentom za sudje dok ne ustanu ...
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Još jednu i neću više...
U prvom razredu sam tečno čitala i pisala da je uciteljica mislila da me mama uči gradivo unaprijed tj.napamet.
Jedne prilike je u toku roditeljskog to rekla pred svima, te je mama dokazivala da znam čitati tako što mi je izvadila da čitam textove Oslobodjenja koje je kad se otvori bukvalno bilo veće od mene

Naravno, kasnije je pojela jezika od moje mame. :haya
Dušanka, sjećam se, da li je živa...
U prvom razredu sam tečno čitala i pisala da je uciteljica mislila da me mama uči gradivo unaprijed tj.napamet.
Jedne prilike je u toku roditeljskog to rekla pred svima, te je mama dokazivala da znam čitati tako što mi je izvadila da čitam textove Oslobodjenja koje je kad se otvori bukvalno bilo veće od mene
Dušanka, sjećam se, da li je živa...
4
3
1
1

I ja sam tečno čitao i čirilicu i latinicu u prvom, pa je mene uvijek učiteljica prozivala kao pokaz da čitam i ostalim kako treba...Miss Y. je napisao/la: ↑28 aug 2020, 11:26 Još jednu i neću više...
Jedne prilike je u toku roditeljskog to rekla pred svima, te je mama dokazivala da znam čitati tako što mi je izvadila da čitam textove Oslobodjenja koje je kad se otvori bukvalno bilo veće od mene![]()
Dušanka, sjećam se, da li je živa...![]()
1
1
Ja ću samo da dodam dok sam ja stopala, moj 3,5 godine stariji brat je vristao ko da ga gule 
2
2
mad_max_ba je napisao/la: ↑28 aug 2020, 11:34I ja sam tečno čitao i čirilicu i latinicu u prvom, pa je mene uvijek učiteljica prozivala kao pokaz da čitam i ostalim kako treba...Miss Y. je napisao/la: ↑28 aug 2020, 11:26 Još jednu i neću više...
Jedne prilike je u toku roditeljskog to rekla pred svima, te je mama dokazivala da znam čitati tako što mi je izvadila da čitam textove Oslobodjenja koje je kad se otvori bukvalno bilo veće od mene![]()
Dušanka, sjećam se, da li je živa...![]()
Ja sam citala od 3-4 god, al fkt.
U prvom čitala haman ko učiteljica
Prvo je htjela da ispadne mangup...nakon tog roditeljskog me uvijek tako kao tebe forsirala.
A mozda je malo bilo i strah od moje mame
Šalim se :mmm
1
1

do moje 4-te godine glavna prehrana mi je bila solo riža skuhana i pečena jabuka
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
pa to je uobičajeno da se ne zna. zanemariv broj djece dođe sa tim znanjem i orijentacijom u vremenu.
0
mad_max_ba je napisao/la: ↑28 aug 2020, 11:46 do moje 4-te godine glavna prehrana mi je bila solo riža skuhana i pečena jabuka
Vidi ti se i sad
1
1
Stvarno? A ja cijeli život mislim da sam.bila.smotana i da su to znala sva djeca osim.mene.
0