Mogla je nagurati na 1001 kad je već krenulo.
Žene pitaju muškarce...
Re: Žene pitaju muškarce...
I što se zaustavi na 101?
2
2
Imamo, kako nemamo. Zena koja trazi malo, zasluzuje puno. Ona koja ne trazi nista, zasluzuje sve.
4
1
2
1
2
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2403
@Iskra ti si nama zenama najveci dusman, ovdje ...nemoj molim te vise nista postavljati, sto se muskaraca tice!
6
1
5
5
Bice kad se sjetim 
Procitala sam sve i po meni su bitne sljedece stavke:
1, 3, 4, 7, 11, 14, 19, 25, 29, 35, 38, 44, 50, 55, 59, 70, 71, 80, 83, 84, 89, 96, 99 i 100
0
Ne salim se. S tim, sto se ovdje pise o muskarcima, iako se isto moze primijeniti i na drugi pol (to nisam napisao, pa si valjda zato zakljucila da je seksisticki - ako je nesto drugo razlog, pojasni mi molim te. Mnogo je vise seksisticki porediti muskarca covjeka, sa onim primjerom zivotinje orla
Na kraju, ja sam pisao o necemu sto se svugdje, i u svakoj situaciji, smatra pozitivnim - o skromnosti, odnosno nedostatkom megalomanskih prohtjeva, spol nebitan.
A, da nisam nimalo seksisticki komentar napisao, evo dvije slike, koje pokazuju dokle smo stigli u utrci da nadmasimo "ocekivanja". Bas slikovito, zaista. Sad ce me muskarci napasti. Ali, sta cu, dekadenciju i slom sistema vrijednosti koji ne moze stati ni u milion slika, nisam pokrenuo ja.
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Zaboravila si dodati i "mazohizam".
A sta je sa zenkom, hocemo li onda za nju reci, "kajla" muskarca, sto je odlika prave zene?
0
Clanak se odnosi tj naglasak je na tome da muskarac koji voli rafi ove stvari pobrojane, ne svaku dabome. Ne radi se o zenskom ocekivanju, nego pokazatelju ljubavi kroz djela. Clanak.je namjenjen zenama koje ne razumiju ili ne uvidjaju znakove ljubavi koje muskarac ne verbalizuje, nego.pokazuje.
Ko.prica o ocekivannima?
A na kincu , cuj zena koja ne trazi zasluzuje sve
Svaka zena koja pruzi ljubav, ne treba da je trazi, ljubav se daje, ne trazi se. ..svako ko da ljubav zasluzuje da mu se uzvrati.
Izjava ti je dno.
0
Sta sad izvrces. Procitaj pitanje od Ariel....ja sam odgovorila postom o.orlovima? U cemu je drama hadzija?
0
OK.Iskra je napisao/la: ↑10 jul 2021, 21:39Clanak se odnosi tj naglasak je na tome da muskarac koji voli rafi ove stvari pobrojane, ne svaku dabome. Ne radi se o zenskom ocekivanju, nego pokazatelju ljubavi kroz djela. Clanak.je namjenjen zenama koje ne razumiju ili ne uvidjaju znakove ljubavi koje muskarac ne verbalizuje, nego.pokazuje.
Ko.prica o ocekivannima?
Svaka zena koja pruzi ljubav, ne treba da je trazi, ljubav se daje, ne trazi se. ..svako ko da ljubav zasluzuje da mu se uzvrati.
Izjava ti je dno.
0
Koje pitanje? Zaista ne znam.
0
Tu retoriku i degradirajuce odgobore mozes furati s Crvenom.Fatih je napisao/la: ↑10 jul 2021, 21:47OK.Iskra je napisao/la: ↑10 jul 2021, 21:39
Clanak se odnosi tj naglasak je na tome da muskarac koji voli rafi ove stvari pobrojane, ne svaku dabome. Ne radi se o zenskom ocekivanju, nego pokazatelju ljubavi kroz djela. Clanak.je namjenjen zenama koje ne razumiju ili ne uvidjaju znakove ljubavi koje muskarac ne verbalizuje, nego.pokazuje.
Ko.prica o ocekivannima?
Izjava ti je dno.
Umjesto da si objasnio sta si mislio, ili posteno rekao da clanak nisi ni procitao ili se na koncu uzvinio...bilo bi mnogo prikladnine. Al hajd ...
DOBRO
0
Procitao sam dovoljno onih stavki, da zakljucim u cemu je stvar. Nista u mom odgovoru nema degradirajuce. Pogotovo sto sam rekao da vrijedi za oba pola.
Cuj izvinio...za sta?
0