Gdje na more?
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Re: Gdje na more?
ja cu ove godine kazniti hrvatsku svojim nedolaskom. nadam se da ce to rezultirati promjenom njihove vanjske politike
5
4
1
1
1811
U CG. Samo cekam jos malo da dozrije paradajz, i da kupim 50-ak Argeta. 
2
2
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6686
u avgustu kad budes isla, obrati paznju pri ulasku u danilovgrad... ubrzo nakon kruznog toka imas skretanj ulijevo, zatim pravac od par stotina metara, te skretanje u desno, za spuž. Riječ je o staroj magistrali - danilovgrad podgorica,Malena je napisao/la: ↑14 jul 2021, 21:06 Bila u Šušnju - Bar, Crna Gora. Fantastično.
Jedino što nam je malo pokvarilo doživljaj, je dionica puta od Danilovgrada do Ppdgorice koji je u radovima, digli sve, ne možeš brže od 20/h, prašina, mic po mic, oduzelo nam je 2 sata vožnje.
Gledaću još makar vikend u augustu da šmugnemo na isto mjesto![]()
kojom izbegavaš pomenute radove . sasvim ok cesta, 60 70 na sat, malo uža. i oko 15.00 časova opterecenija (povratak sa posla iz pg).
na izlazu is spuža stacionirani radari, ali mislim da strane tablice ne kaznjavaju. mobilnih se pak čuvaj.
prijatan boravak...
3
3
Ima li kakvih "precica" do Ulcinja?radostan dan je napisao/la: ↑25 jul 2021, 13:33u avgustu kad budes isla, obrati paznju pri ulasku u danilovgrad... ubrzo nakon kruznog toka imas skretanj ulijevo, zatim pravac od par stotina metara, te skretanje u desno, za spuž. Riječ je o staroj magistrali - danilovgrad podgorica,Malena je napisao/la: ↑14 jul 2021, 21:06 Bila u Šušnju - Bar, Crna Gora. Fantastično.
Jedino što nam je malo pokvarilo doživljaj, je dionica puta od Danilovgrada do Ppdgorice koji je u radovima, digli sve, ne možeš brže od 20/h, prašina, mic po mic, oduzelo nam je 2 sata vožnje.
Gledaću još makar vikend u augustu da šmugnemo na isto mjesto![]()
kojom izbegavaš pomenute radove . sasvim ok cesta, 60 70 na sat, malo uža. i oko 15.00 časova opterecenija (povratak sa posla iz pg).
na izlazu is spuža stacionirani radari, ali mislim da strane tablice ne kaznjavaju. mobilnih se pak čuvaj.
prijatan boravak...
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Pa ista je ruta i za Ulcinj. Svakako prolaziš kroz Bar do Ulcinja. Jedino ako zaobilaziš sve to.Fatih je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:17Ima li kakvih "precica" do Ulcinja?radostan dan je napisao/la: ↑25 jul 2021, 13:33
u avgustu kad budes isla, obrati paznju pri ulasku u danilovgrad... ubrzo nakon kruznog toka imas skretanj ulijevo, zatim pravac od par stotina metara, te skretanje u desno, za spuž. Riječ je o staroj magistrali - danilovgrad podgorica,
prijatan boravak...
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Laki ju
Hocem i ja, türkyie çok seviyorum
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6686
ako misliš na prečice u c.gori, nema...to ti je taj put za ulcinj.Fatih je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:17Ima li kakvih "precica" do Ulcinja?radostan dan je napisao/la: ↑25 jul 2021, 13:33
u avgustu kad budes isla, obrati paznju pri ulasku u danilovgrad... ubrzo nakon kruznog toka imas skretanj ulijevo, zatim pravac od par stotina metara, te skretanje u desno, za spuž. Riječ je o staroj magistrali - danilovgrad podgorica,
prijatan boravak...
1
1
I ne znam da bih imala zelju da idem na neko drugo mjesto na more.
Ja sam vise za neko kampovanje negdje
Ja sam vise za neko kampovanje negdje
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.