Da ratujemo?
Do 15 godina zatvora za nazivanje Republike Srpske genocidnom
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Re: Do 15 godina zatvora za nazivanje Republike Srpske genocidnom
Ko hoće da ratuje - oko glave mu nije zviždalo.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Pola drzave migriralo, ko ce ratovati
1
1
pa interenet warriors...
ču ko...
i ovi što gledaju filmove, padne mu granata a on samo ustane očisti se pobije sve i vrati se sam....
1
1
I say what I think, I think what I say
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
mi se na stupu dobro spremamo bgm
0
1811
U zadnje vrijeme se prosipa priča kako se ne treba srpski narod osjećati prozvanim, jer su genocid i ostale zločine činili pojedinci, međutim...
... srpski narod se polomi da dokaže da itekako jesu učestvovali u zločinima i da podržavaju ratne zločince i negiraju genocid.
Pojedinci se organizuju, naprave teroristički napad i pobiju nekoliko ili nekoliko desetina ljudi. To su zločini poput onih u Londonu i Madridu, ali...
... je li moguće da POJEDINCI pobiju preko 8000 ljudi za nekoliko dana?
...je li moguće da POJEDINCI 4 godine terorišu, ubijaju i kolju pošten svijet?
...je li moguće da POJEDINCI naprave preko 10 hiljada spomenika i crteža u čast ratnih zločinaca i da ih niko ne osuđuje?
Svaki Srbin koji osudi zločine, ratne zločince ili progovori nešto protiv genocidne republike istog momenta postaje meta vlastitog naroda, dakle, ne pojedinaca, nego naroda. Primjer takvih Srba su jedan Srđan Puhalo, jedan Dragan Bursać, jedan Srđan Aleksić, Sekul Stanić i da ne nabrajam dalje sve one časne Srbe koje srpski narod želi vidjeti na vješalima...
Nažalost, nisu pojedinci oni koji su činili zločine, pojedinci su oni koji su ih odbili činiti, oni koji osuđuju zločine, oni koji govore istinu.
... srpski narod se polomi da dokaže da itekako jesu učestvovali u zločinima i da podržavaju ratne zločince i negiraju genocid.
Pojedinci se organizuju, naprave teroristički napad i pobiju nekoliko ili nekoliko desetina ljudi. To su zločini poput onih u Londonu i Madridu, ali...
... je li moguće da POJEDINCI pobiju preko 8000 ljudi za nekoliko dana?
...je li moguće da POJEDINCI 4 godine terorišu, ubijaju i kolju pošten svijet?
...je li moguće da POJEDINCI naprave preko 10 hiljada spomenika i crteža u čast ratnih zločinaca i da ih niko ne osuđuje?
Svaki Srbin koji osudi zločine, ratne zločince ili progovori nešto protiv genocidne republike istog momenta postaje meta vlastitog naroda, dakle, ne pojedinaca, nego naroda. Primjer takvih Srba su jedan Srđan Puhalo, jedan Dragan Bursać, jedan Srđan Aleksić, Sekul Stanić i da ne nabrajam dalje sve one časne Srbe koje srpski narod želi vidjeti na vješalima...
Nažalost, nisu pojedinci oni koji su činili zločine, pojedinci su oni koji su ih odbili činiti, oni koji osuđuju zločine, oni koji govore istinu.
3
3
Jesi li ti svjestan pokreta i uticaja mase na pojedinca?
Nisi.
Nisi.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem