Hrvatska
Re: Lijepa naša..
Prateći ove izbore, ovo je bilo izvjesno.
Sdp je toliko nesposoban, da se ne zna ni raspasti...
Domovinski pokret je komedija, a ostali da popune koaliciju...
Naravno tu je još profesionalni srbin Pupovac, da se druži sa hdz :mrgreen:
Tuga je, da Hrvatska ipak nema boljeg državnika od Plenkovica, a to nije nebitno za participaciju u EU.
Ne mogu zamisliti Bernardica u EU institucijama, da nešto objašnjava :lol:
0
europa nema boljeg državnika od plenkija..jedino što ga prati loša karma al izdržat agrokor uljanik i sad koronu svaka čast..a da su izbori bili izvjesni nije se moglo naslutit po anketama..hm..
0
Mislim da su to bili dojmovi od predsjedničkih izbora...
Nije što je hadezeov briljantan, nego što je sdp katastrofalan...
Jednostavno biranje manjeg zla, te naravno boljka cijelog balkana... Stranački poslušnici i uhljebi, izlaze na izbore, ostali ne vide nikoga kao opciju, i ostanu doma.
U čemu se to razlikuju sdp i hdz, prema načinu djelovanja? (osim što su lopine oboji)
Nije što je hadezeov briljantan, nego što je sdp katastrofalan...
Jednostavno biranje manjeg zla, te naravno boljka cijelog balkana... Stranački poslušnici i uhljebi, izlaze na izbore, ostali ne vide nikoga kao opciju, i ostanu doma.
U čemu se to razlikuju sdp i hdz, prema načinu djelovanja? (osim što su lopine oboji)
0
0
Znamo obojica, zašto je pala nezaposlenost :mrgreen:laga-nini je napisao/la: ↑24 jul 2020, 07:38..očituje se u sposobnosti vlade a ova je digla bdp po stanovniku za 3000 eura...nema nezaposlenosti raste broj zaposlenosti finu lovu smo zahvaljujući plenkijevoj popularnosti u eu institucijama povukli fondove s 30 posto dovukli na devedeset..ima toga...reka sam ti davno da ne čitaš index..
Povući fondove, znači uzeti svoju lovu...
Slično, kao da sav oduševljen grlis bankomat, jer ti je isplatio gotovinu :lol:
0
Nebi se štel mešati... :?
Ali na živce mi ide, da je kod nas stalna parola: "Imamo za qurac političare, ali Hrvati imaju još puno gore"...
:
Ali na živce mi ide, da je kod nas stalna parola: "Imamo za qurac političare, ali Hrvati imaju još puno gore"...
0
Kad je losa percepcija o političarima pa i dobri nisu dobri sve se trpa u isti koš..
0
Ne bih zelio da uvrijedim nijednog Hrvata ili gradjanina Hrvatske. Ne zelim da ulazim u stvari unutrasnje politike u Hrvatskoj (jedino cu reci ovo, storm je dobro rekao jedini razliku izmedju antagonista u politici, stoje naravno slucaj i u BiH i cijelom Balkanu.
Ono sto hocu da kazem da je jedina razlika koja se tice mene, jeste odnos BiH i Hrvatske u zavisnosti ko je na vlasti u HR. Znaci, ne pominjem nikoga imenom, ali, moram istaci da su se neki pojedinci zaista mijesali u ionako haoticnu situaciju u BiH, sto nije nimalo dobro. Uvijek kada se to desi, treba neko vrijeme da prodje da se stvari poprave.
Jos jednom, ne pricam o politickim strankama, vec vise o pojednim osobama koje takvim istupanjem stete odnosima dvije zemlje koje bi trebale, po svakom pitanju, da budu u dobrom i fer odnosima.
Ono sto hocu da kazem da je jedina razlika koja se tice mene, jeste odnos BiH i Hrvatske u zavisnosti ko je na vlasti u HR. Znaci, ne pominjem nikoga imenom, ali, moram istaci da su se neki pojedinci zaista mijesali u ionako haoticnu situaciju u BiH, sto nije nimalo dobro. Uvijek kada se to desi, treba neko vrijeme da prodje da se stvari poprave.
Jos jednom, ne pricam o politickim strankama, vec vise o pojednim osobama koje takvim istupanjem stete odnosima dvije zemlje koje bi trebale, po svakom pitanju, da budu u dobrom i fer odnosima.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
...nećemo vuć paralele s sandžakom... je normalno je da će hr uvik bit zainteresirana za odnose u bih ne vidim u tome problem uostalom to je u ustavu zapisano zašto se hr ne petlja u unutarnje stanje slovenije..bit je samo da to bude konstruktivno a ako je moguće i materijano da pomaže svoj narod ma u koj god državi na svitu bili..pojedinačna iskakanja koja se spominješ su hrana za sitne duše nebi po tome cijenio nečiju politiku..
0
Je iznad očekivanja jer izbjegava koaliciju s vise desnijim necu rec ekstremnim jer takvi su zanemarivi u hr a da ne govorim da su ankete u hr predvidjele SDP 56 a HDZ 55 mandata a rezultat je 66 prema 40..
0
Ne zelim reci da je nesposoban, ali prijatelju, mislim da si ovaj put promasio i tribine.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Nije ovo kvalitet HDZ, nego užasni SDP....
Ankete stoje, dok ne treba izaći na izbore...e tada odanost stranci presudi, tj tko će u nedjelju podići guz i otići na biralište...
0
..dasta 66 mandata dobio ubog slabosti SDP vjerojatno mu njihovi glasači dali glas...idi dalje mala izlaznosti samo HDZ mašinerija izašla ..il Korona jebiga samo ljevičari u samoizolaciji..
0
Pa jebo te i ja bi za Plenkovica glasao ako mu je protukandidat onaj Bernadic.
0
O tome pričam...ma kakav anemičan bio, za Brnju je Churchil
0