Ommadawn je napisao/la: ↑27 sep 2021, 21:42
Nego ovo veza sa oženjenim muškarcem.
Ne znam šta je u glavi tim ženama koje pristanu na to.
Mislim hajde seks i to. Ali dokle vodi.
Sjećam se jedne žene, imala vezu sa njim - on stariji od nje 17 godina, žena, djeca, karijera. Yebote, dođe Fićom navečer ispred njegove zgrade i stoji satima.
Kontam ko je gora budala? Ona koja očekuje nešto što ni ona sama ne zna šta je. Ili on koji zarad malo pićke ima frika za vratom.
...obrisi ovo s ficom iz posta, pomislit ce raja da sam to ja!
...jah, sad na temu! ...sta je tim ludim zenama u glavi? ...vjerojatno isto sto i vama muskarcima! ...ima tu nazalost izuzetaka, naivnih, pa se zaljube! ...ja bih svakom dala savijet, da sve uzme u obzir i razmisli, ako moze prihvatiti i podnijeti posljedice stojicki, nek izvoli!
Ommadawn je napisao/la: ↑27 sep 2021, 21:42
Nego ovo veza sa oženjenim muškarcem.
Ne znam šta je u glavi tim ženama koje pristanu na to.
Mislim hajde seks i to. Ali dokle vodi.
Sjećam se jedne žene, imala vezu sa njim - on stariji od nje 17 godina, žena, djeca, karijera. Yebote, dođe Fićom navečer ispred njegove zgrade i stoji satima.
Kontam ko je gora budala? Ona koja očekuje nešto što ni ona sama ne zna šta je. Ili on koji zarad malo pićke ima frika za vratom.
...obrisi ovo s ficom iz posta, pomislit ce raja da sam to ja!
ja, tko jos fura ficu osim mene!
Od dva miliona Fića (ili koliko ih je već napravljeno) baška će pomisliti da si to bila ti krajem osamdesetih u neboderskom naselju u Banjaluci?
Veća je vjerovatnoća da će Amar Jašarspahić Gile predstavljati Švicarsku na sljedećoj Evroviziji.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Iskra je napisao/la: ↑15 feb 2021, 11:54
Sta znam...ja jos mislim srcem, gledam srcem, vjerujem u iskrenost, ljubav, tako i nastupam i ponasam.se u vezi.
Zovot svasta donese, sve znam, ali vazno je postovati i sebe i partnera. Tada je sve lakse, ma.sta da se desva