Nemres ti platit kolko soc moze kupit
P.S
Kupio sam kokice i sad citam dvoje najtvroglavijih ljudi (zapravo drugo i trece mjesto) kako se ubjedjuju
Well
I ja se slazem sa @Socrates u par postova
Nemres ti platit kolko soc moze kupit
MaSocrates je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:00 Ja ostavljam mogućnost da je različito u različitim zemljama. Ja nisam bio u zemljama koje su zvanično islamske.
Ali, iskustvo koje sam imao sa Iračanima, Egipćanima, Libanoncima, Sirijcima i Jordancima je takvo kakvo sam napisao.
Jordanci su, od ovih nabrojanih, najkonzervativniji.
E cek maloSocrates je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:00 Ja ostavljam mogućnost da je različito u različitim zemljama. Ja nisam bio u zemljama koje su zvanično islamske i konzervativnije. I nisam sreo puno ljudi iz tih zemalja.
Ali, iskustvo koje sam imao sa Iračanima, Egipćanima, Libanoncima, Sirijcima i Jordancima je takvo kakvo sam napisao.
Jordanci su, od ovih nabrojanih, najkonzervativniji.
A koliko si ti tada godina imao, prije rata?Socrates je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:13 Pa sasvim druga je stvar šta ljudi imaju jedni protiv drugih na Bliskom Istoku.
Mene to ne interesira. To je njihova stvar. Ja pričam o svom iskustvu. I kao što rekoh, ne može se generalizirati. Različito je i od grada do grada.
Aleppo me izhabibao da nikad neću zaboravit'. Tako je bilo prije rata. Eto, sad se sjetih i da me jedna Jordanka u Siriji izhabibala dok smo u nekom društvu pušili šišu, a bila je čak i vjerena.
Prije sirijskog rata. 2010 sam imao 24.Iskra je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:15A koliko si ti tada godina imao, prije rata?Socrates je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:13 Pa sasvim druga je stvar šta ljudi imaju jedni protiv drugih na Bliskom Istoku.
Mene to ne interesira. To je njihova stvar. Ja pričam o svom iskustvu. I kao što rekoh, ne može se generalizirati. Različito je i od grada do grada.
Aleppo me izhabibao da nikad neću zaboravit'. Tako je bilo prije rata. Eto, sad se sjetih i da me jedna Jordanka u Siriji izhabibala dok smo u nekom društvu pušili šišu, a bila je čak i vjerena.
Nema tu jista jedni protiv drugih. Ja zi kazem kako.jeste. nije tvrdnja osobe iz moje konverzaciji zasnovana na averziji prema određenim narodima vec činjenicama.

A tocakBuckethead je napisao/la: ↑11 okt 2021, 21:39 Iako cijeli život slušam rock i metal, nikad se nisam previše furao na bendove. Uvijek sam volio instrumentale, bitno je samo da nego poda na gitari, tipa Satriani, Vai, Gilbert, Bucket itd..