Pa vidis da može, kad ne zna tacan broj migranata ..
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Zna on nego laže.Teta Razapeta je napisao/la: ↑18 nov 2021, 10:00Pa vidis da može, kad ne zna tacan broj migranata ..![]()
Istina je da ih ima manje nego prošle godine, ali cifra od 2500 u kampovima plus kao sto kaze 1500 u pokretu...malo sutra Ministre
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9938
IMa ih sigurno najmanje 7.000.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
4320 registriranih u kampovima. Cca 2500 u pokretu, a koliko ih je u privatnom smještaju nije moguće utvrditi.
Kaze prošle godine ih bilo oko 8000. Nije tacno. Bilo ih je preko 11 000.
Čovjek organizirao Sarajevo migration dijalogue, sa netočnima podacima koje će predočiti
Koliko novca sada žele isprositi, veliko je pitanje. I jedino oko čega se konferencija vrti.
1
1
Mislim da je najistinitija izreka koju sam čula u Bosni
- možeš kako hoćeš ali ne i dokle hoces.
- možeš kako hoćeš ali ne i dokle hoces.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Postoje službene stranice o migraciji, a dotični laže, ali veći je problem, nitko mu ne kaže da su informacije netočne. Zašto nitko ne reagira putem email, twiteera ili yt?
0
Pq sta ce se time postići?Crvena Nit je napisao/la: ↑18 nov 2021, 10:46Postoje službene stranice o migraciji, a dotični laže, ali veći je problem, nitko mu ne kaže da su informacije netočne. Zašto nitko ne reagira putem email, twiteera ili yt?
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Uvijek je bolje reagirati, bez obzira da li će se nešto postići.Iskra je napisao/la: ↑18 nov 2021, 11:41Pq sta ce se time postići?Crvena Nit je napisao/la: ↑18 nov 2021, 10:46
Postoje službene stranice o migraciji, a dotični laže, ali veći je problem, nitko mu ne kaže da su informacije netočne. Zašto nitko ne reagira putem email, twiteera ili yt?
0
Tek jutros vidim da na rucnom satu vrijeme nisam pomjerila...
Mada ne gledam koliko sati na njemu, obicno vidim na tel.
Mada ne gledam koliko sati na njemu, obicno vidim na tel.
0
Prati me preko 11 hiljada ljudi na Twitteru, a nikad nisam skontao zašto
2
2
Kad porastem biću Banovički behar
Ja da sam ti, na ulici bih se svako malo osvrtao.Buckethead je napisao/la: ↑18 nov 2021, 13:28 Prati me preko 11 hiljada ljudi na Twitteru, a nikad nisam skontao zašto
3
3
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
-
Nasrudin hodža
- Perspektivni član

- Reactions: 393
Hajd baci ovdje najpopularniji ili bar neki od popularnih tvitEva da te i ovdje zapratimo.Buckethead je napisao/la: ↑18 nov 2021, 13:28 Prati me preko 11 hiljada ljudi na Twitteru, a nikad nisam skontao zašto
0
Ovaj je antologijskiNasrudin hodža je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:09Hajd baci ovdje najpopularniji ili bar neki od popularnih tvitEva da te i ovdje zapratimo.Buckethead je napisao/la: ↑18 nov 2021, 13:28 Prati me preko 11 hiljada ljudi na Twitteru, a nikad nisam skontao zašto
https://twitter.com/Kovenzi/status/7640 ... lWWrQ&s=19
3
1
2
2
Kad porastem biću Banovički behar
-
Nasrudin hodža
- Perspektivni član

- Reactions: 393
Bacio sam ti jedan čvrsti lajk...ako se to tako na twiter zove 
...eto da znaš
...eto da znaš
1
1
Joj ja sam ovaj GIF koristio kad mi je zena slala poruku dokle sam stigao na pregledu kod doktora.Buckethead je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:17Ovaj je antologijskiNasrudin hodža je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:09
Hajd baci ovdje najpopularniji ili bar neki od popularnih tvitEva da te i ovdje zapratimo.
https://twitter.com/Kovenzi/status/7640 ... lWWrQ&s=19
Salje nazad poruku "Jesi budala, ja se isekirah ziva pa me uhvati istovremeno i smijeh i briga".
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem