ma ovdje bi ga lik odmah mijenjao
za 1000 eurica
nista ciscenje i to
valja kroz madjarsku izdrzati
ma ovdje bi ga lik odmah mijenjao
Ma.uzas majke mi. P.s. ubjedkujem storma da je nahvatao omikronatoxic je napisao/la: ↑05 jan 2022, 19:19Ma, ne moze se vise upratiti.Iskra je napisao/la: ↑05 jan 2022, 19:10 Hvala Bogu.
Ma sta je to s tim testovima vise, bas pricam sa stormom, i kod njih rade pcr jedino ako je brzi pozitivan. Meni je to.potpuno nelogično, obzirom da su brzi nepouzdani. Ovdje je praksa ako je brzi negativan, a pacijent ima simptome da se ide dalje na pcr.
Mama mi kaze kod nas tamo, isto.
Ovde su nekidan doneli odluku da decu vise ne testiraju. Mislim da od danas mogu da se testiraju samo zdravstveni radnici i high risk pacijenti + prve nacije. Ko ima rapid test pozitivan treba da se izoluje 5 dana ako je osoba vakcinisana, 10 ako je nevakcinisana. Ovi sto ne mogu nikako da se testiraju treba da prate simptome i isto da se izoluju. Nagadjas ili uzmes magicnu kuglu i trazis smisao u besmislu![]()
uhhh bas ste imali srecutoxic je napisao/la: ↑05 jan 2022, 19:10nemam pojma sta je to, al' ne nosaj glavu u torbi![]()
Ja sam nedavno krenula za QC, na pola puta prema tamo nesto nije bilo ok s volanom, zateze pa zateze, hajd idemo dalje pa polako.
Stigli, odvezli auto da majstor pogleda, kaze imali smo ludu srecu da nije volan zakocio skroz u toku voznje. Nesto puklo, nemam pojma

to se dešava neiskusnim i sporim vozačima...trebaš to poćerati nekad
ma nemojpink floydd je napisao/la: ↑05 jan 2022, 19:33to se dešava neiskusnim i sporim vozačima...trebaš to poćerati nekadako ne smiješ daj meni
Otišao u “Safe mode”.
Zašto?
e to, safe mode

prošle godine jednom, ove pak malo rjeđe...vjesticanametli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 17:35to volem cutradostan dan je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:51 Za one koji se interesuju, top sam...
Kratkotrajna fizička kriza koja je trajala 36 sati nestala je kao rukom odnešena i ponovo sam spreman za blud i razvrat, makar misaono ako ništa drugo.
Dakle... Fikreta, u dobroj formi sam, znaš što ti je činiti!stari kenjac vako dobro raspolozem
svaka ti dala prijatelju
![]()

Joj mene je yebavo da izvineš safe mode sa DPF-om na Hondi.

đe ono dođe jug na atlasu, jel dole?Max je napisao/la: ↑05 jan 2022, 17:08Da leti na jug?radostan dan je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:51 Za one koji se interesuju, top sam...
Kratkotrajna fizička kriza koja je trajala 36 sati nestala je kao rukom odnešena i ponovo sam spreman za blud i razvrat, makar misaono ako ništa drugo.
Dakle... Fikreta, u dobroj formi sam, znaš što ti je činiti!
A ne budu uvijek isti...radostan dan je napisao/la: ↑05 jan 2022, 20:06Dobio sam blizance. Kasnije izbacujem sliku jednog, ovo drugo je isto.