storm je napisao/la: ↑21 jan 2022, 17:24
Ja mislio, obilježava se otkako je @Socrates imao bliski susret sa vjevericom
haha, imala sam i ja tih nezgoda. Lude zivotinje.
Treba i njima da se digne svest o opasnosti kad odluce da izlecu iz sume. K'o mahnito, istrci, pa se vrti, ne zna hoce levo il' desno
jesi li ikada uslikala negdje pticicu wren?
ne znam koja je to ptica na nasem jeziku...
ina me na nju podsjeca uglavnom.
najljepsa pjesma i ciju ciju
Ne secam se da sam ih videla ovde, iako pratim migracije poslednjih nekoliko godina.
Ako ih ima, pretpostavljam da budu nekad na prolece, april - maj... Bas cu istraziti.
haha, nasla sam ciju, ciju. Kako snazno cvrkutanje iz ovako male pticice
@ina
eto je
ja sam se s njom druzila u irskoj. ne znam ima li ih posvuda
Skin je napisao/la: ↑22 jan 2022, 21:00
eto je
Malo sam pretrazila, ovde ima cak devet vrsta wrenova, tako da moguce da sam se nekad srela s nekim iz te porodice ali nisam prepoznala.
A mozda sam ih pomesala sa drugim pticama, arkticki wrabler dosta lici, slicne velicine, boje, pa i sare, jedino sto wren ima malo duzi i zaobljeniji kljun. Al' definitivno cu bolje obratiti paznju na raspoznavanje kad su u pitanju ove pticice
Skin je napisao/la: ↑22 jan 2022, 21:00
eto je
Malo sam pretrazila, ovde ima cak devet vrsta wrenova, tako da moguce da sam se nekad srela s nekim iz te porodice ali nisam prepoznala.
A mozda sam ih pomesala sa drugim pticama, arkticki wrabler dosta lici, slicne velicine, boje, pa i sare, jedino sto wren ima malo duzi i zaobljeniji kljun. Al' definitivno cu bolje obratiti paznju na raspoznavanje kad su u pitanju ove pticice
super, javi pls.
male debelindze. samo ciju ciju, ne odustaju
Ja obozavam kad sve zaledi, naokolo tisina, stojis na povrsini, i slusas pucketanje leda.
Nazalost, retko uspem da napravim neku fotku, jer je toliko hladno i ruke mi se smrznu dok sve postavim i namestim, a s rukavicama ne umem.
Evo neke od pre...