Da se pohvalim
Re: Da se pohvalim
Raditi sa ljudima je nekada poprilično teško, nekada nekome učiniš toliko stvari i van onoga što je tvoja radna obaveza pa ne zna reći ni hvala, a nekome se malo potrudiš i onda dobiješ ovakvu poruku.
9
6
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
I say what I think, I think what I say
Sto ti njemu nisi rekao @Max de ti mene pohvali gdje treba
Ne bil bila kakva povisnica
Ne bil bila kakva povisnica
6
6
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Srednji indijanac, na tri takmičenja osvojio 2 bronze i 1 zlato.
Uskoro idemo u Tuzlu po novo zlato
Uskoro idemo u Tuzlu po novo zlato
8
7
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Ostavio sam marku u štek, jednom se živi.
6
1
3
2
3
2
Kad porastem biću Banovički behar
Karate, borbe.
Početkom decembra prošle godine u Sarajevu, prvi put se takmičio i osvojio 3 mjesto.
Uoči nove godine u Tuzli osvojio 1 mjesto.
Preključer u Sarajevu, opet osvojio 3 mjesto.
Ja sam prezadovoljna s njim obzirom kako mu je jaka konkurencija bila i koliko iskustva ima s takmičenjima. Njih 11 u njegovoj kategoriji a sve djeca koja imaju iza sebe takmičenja i takmičenja.
7
6
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10628
@Malena ako je moguće da mne obavjestiš kada opet bude takmičenje u Sarajevu, ja bi volio fotografisati sve to zarad vlastitog gušta. 
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
06.03. Ilidža openSmokingMan je napisao/la: ↑08 feb 2022, 11:22 @Malena ako je moguće da mne obavjestiš kada opet bude takmičenje u Sarajevu, ja bi volio fotografisati sve to zarad vlastitog gušta.![]()
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Volio bih da imam fotografija sa raznih takmičenja. Ako osvjetljenje bude ok, bit će dobrih fotografija.Malena je napisao/la: ↑08 feb 2022, 11:2306.03. Ilidža openSmokingMan je napisao/la: ↑08 feb 2022, 11:22 @Malena ako je moguće da mne obavjestiš kada opet bude takmičenje u Sarajevu, ja bi volio fotografisati sve to zarad vlastitog gušta.![]()
![]()
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Nisam bila na Ilidži tako da ne znam kakva je dvorana. Ova na Grbavici je bila solidna.
Eto, možemo i kahvu popiti ako budeš raspoložen
Eto, možemo i kahvu popiti ako budeš raspoložen
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Nisam nikada ušao u onu dole dvoranu, ali vjerujem da je dovoljno dobro rasvjeta.
Može vala fkt, na moj račun.
1
1
Držim te za post 
2
2
Za karate ćeš trebati ISO 2000 barem.SmokingMan je napisao/la: ↑08 feb 2022, 11:26Volio bih da imam fotografija sa raznih takmičenja. Ako osvjetljenje bude ok, bit će dobrih fotografija.
Dvorane su uvijek loša rasvjeta, osim ako nije tv prijenos u pitanju...
A trebaš brži shutter, karate je brz.
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Da to svkakako, kontao sam na 135.mm, ma najbolje bi bilo upratit imali kakvo takmičenje prije Marta pa da vidim kakva je rasvjeta.storm je napisao/la: ↑08 feb 2022, 12:29Za karate ćeš trebati ISO 2000 barem.SmokingMan je napisao/la: ↑08 feb 2022, 11:26
Volio bih da imam fotografija sa raznih takmičenja. Ako osvjetljenje bude ok, bit će dobrih fotografija.
Dvorane su uvijek loša rasvjeta, osim ako nije tv prijenos u pitanju...
A trebaš brži shutter, karate je brz.
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Akop je KSC ilidža onda mogu 10,11,12 otići da pogledam omladinski turnir u fudbalu, čisto da ispucam par snimaka i vidim na čemu sam.
0